Bemutatjuk az U13-as korosztályunkat

Bemutatjuk az U13-as korosztályunkat

 

U13-as csapatunk már az éve elején jelezte számunkra, hogy komolyan kell venni őket. A nálunk megrendezett szezon eleji utánpótlás tornán az Újpestet is maga mögé utasítva diadalmaskodott, nem törődve az őket érintő megannyi változásról. Az U11-ből fellépő játékosok számára a változás borítékolható volt, hiszen idén már más játékkörülmények között kell teljesíteniük a pályán. Sok új játékos érkezett hozzánk Pátyról, és volt, aki már most ez egy évvel idősebbek között nagypályára léphet a Budakeszi színeiben. Ez nem kis teljesítmény (következő cikkünkben bővebben kitérünk rá), ahogy az sem, hogy van, aki a Puskás Akadémia nevelésében folytatja pályafutását az idei szezontól. Ezen eredményekre büszke lehet klubunk.

A jelentős létszámnövekedés eredményeként Sprinzeisz Zoltán mellé bekapcsolódott a munkába Pénzes Gergely és Sabján István, biztosítva ezzel, hogy az edzések zökkenőmentesen és magas színvonalon folyjanak tovább. Év közben rengeteg kihívással jár a nagy létszám, ugyanakkor hatalmas lehetőséget is jelent a korosztály számára. Általában két csapattal indultunk a Bozsik tornákon, melyeken rendszerint kiválóan szerepeltünk, jól követhető, ahogy egyre inkább csapattá formálódnak a játékosok. Fejlődni természetesen még van miben, de kétségtelenül jó úton járnak a gyerekek.

Jelenleg a szövetség által rendezett futsal tornákon kell helytállniuk a fiúknak, valamint hamarosan kispályás tornán vesznek részt, amely kiváló erőpróbának bizonyul.

 

Sok sikert! Hajrá, Vidok!

2017. 01. 13.