Felkészültünk, kezdődhet a tavasz

Csurka Zoltán vezetőedző: "Múlt hét szombaton lezárult a felkészülésünk, amelyet nagyban segített, hogy a legelejétől a teljes kerettel dolgozhattunk. A felkészülés 6 hetes programjában 90%-osan véghez tudtuk vinni, amit elterveztünk, a játékosok vevők voltak az új elképzelésre, de természetesen, hogy mennyire voltak fogékonyak, azt majd a bajnoki mérkőzések fogják visszaadni. Nagyon reménykedek benne, hogy egy komoly tavaszt tudunk produkálni, hiszen a keret alkalmas rá. Egy téli váltás sohasem könnyű sem a játékosoknak, sem az edzőnek, itt az lesz a kulcs, mennyire gyorsan tudják elsajátítani a játéktrendszert és -felfogást, amelyet próbáltunk ebben a 6 hétben gyakorolni. A klubnál – kimondva-kimondatlanul - a jövőben célok vannak, mely célok eléréséhez ez a tavaszi szezon lehet az alapkő."

 

Érkezők: Deldar Haider, Karsay Patrik Péter, Kozma Milán, Lauth Henrik, Palkó Győző, Zubány Gábor (Szigetszentmiklós), Tarnóczy Ticián István (ESMTK)

Távozók: Kalmár Domonkos Balázs (Érdi VSE), Kiss Baranyi Levente (Újbudai FC-Voyage), Kondor Tamás Jenő (Fémalk-Dunavarsány), Olaj György Ádám (Törökbálinti TC), Orbán Márk (Pénzügyőr SE), Szép Imre (Fémalk-Dunavarsány);

Kerkovits Ágoston (államvizsga miatt szünet), Román Viktor (szünet)

A távozóknak sok sikert kívánunk új egyesületüknél, az érkezőknek pedig sikeres időszakot biatorbágyi színekben.

 

A felkészülési mérkőzések eredményei:

Viadukt SE-Biatorbágy – Csepel FC 3-0

Diósdi TC – Viadukt SE-Biatorbágy 1-4

Viadukt SE-Biatorbágy – Kelen SC 2-2

Viadukt SE-Biatorbágy – THSE-Szabadkikötő 2-2

Főnix-Gold FC – Viadukt SE-Biatorbágy 4-3

Viadukt SE-Biatorbágy – Gárdony VSC 5-1

 

Hajrá, Vidok!

 

Fotó: sztkfutball.hu

2018. 02. 19.