Felnőtt csapatunk őszi szezonjának rövid értékelése

Felnőtt csapatunk őszi szezonjáról kérdeztük Csurka Zoltán vezetőedzőt.

"Az őszi szezonban 21 tétmérkőzést - 15 bajnoki és 6 kupamérkőzést- játszottunk. Ebből nagyjából 16 mérkőzésen terveinknek és elképzeléseinknek megfelelően szerepeltünk, sajnos az utolsó hónapban volt néhány alkalom, amikor messze elmaradtunk várakozásinktól. A Magyar Kupában 128 közé jutottunk, ami extra teljesítmény, a bajnokságban az őszi szezon végére a tabella 5. helyére kerültünk, ami csalódás a szezon elején nyújtott teljesítményünk tükrében.

A keret bizonyította, hogy képes nagyszerű dolgokat véghez vinni, viszont be kell látnunk, hogy kifogott rajtunk 21 tétmérkőzésből álló sorozat és nem alkalmazkodtunk megfelelően a körülményekhez. Ne felejtsük el, hogy nyáron nagyon rövid két hetes pihenőt kaptak a játékosok az elhúzódó kupadöntő és a korán kezdődő új évad miatt.

De a Maglód mérkőzés óta előre nézünk. A téli felkészülés alatt fel kell töltődnünk, ha tudunk a kereten erősíteni, megtesszük. Célunk, a tavaszi 15 fordulóban azt a formát produkálni, amit a szezon elején láthattak szurkolóink a csapattól.

Köszönöm a munkát a játékosoknak, a stáb összes tagjának, a vezetőségnek, illetve az összes olyan személynek, aki hozzátett a csapat eredményes szerepléséhez."

2018. 12. 05.