Győzelem az első fordulóban! - Edzői értékelés.

A 2019-2020-as bajnoki évadnak új edzővel vágott a Viadukt SE felnőtt csapata. Hollik András személyében jelentős játékosmúlttal és edzői tapasztalattal rendelkező szakember vette át csapatunk irányítását. Három győztes kupamérkőzés után az első bajnoki mérkőzésünkön is sikerült győzelmet aratni, a Dunavarsány otthonában 3-0 sikert értek el játékosaink.

„Rövid idő, 4 hét állt rendelkezésre a nyári alapozásra, amit valljunk meg őszintén, nem éppen ideális. Tetézte ezt az, hogy augusztus elején már a Magyar Kupa főtáblára jutásért kellett játszanunk. Ideális körülmények között a Kolozsvári utcai sportlétesítményben készültünk, mivel a stadionban fűrekonstrukció zajlott. Több próbajátékosból, az utánpótlásból felkerült srácokból és a tavalyi csapat gerincét alkotó futballistákból alakítottuk ki a 22 fős keretünket.

Az új igazolások: Gyepes Gábor (huszonhatszoros magyar válogatott) a III. kerületi TVE-ből, Bihari Dávid és Reich Martin Törtelről, Harangozó Dávid Bicskéről érkezett.

Az utánpótlásból Tóth Ádám Kristóf, Ladányi Lőrinc, Hajagos Dávid és Telihay Ádám került az első csapat keretébe. Nagy köszönet ezért az utánpótlásban dolgozó szakembereknek, Sprinzeisz Zoltánnak és Somogyi Tibornak.

A kupamérkőzéseken még kísérleti stádiumban volt a csapat, ismerkedett egymással játékos és edző. Ennek ellenére mindhárom kupamérkőzésünket abszolváltuk, 15 rúgott és 6 kapott gól volt a mérlegünk. Ez elég volt ahhoz, hogy a Magyar Kupa főtáblájára kerüljünk. Ezután következett az első bajnoki forduló, melyen Dunavarsányba látogattunk, úgy, hogy előtte 4 nap alatt 2 mérkőzést vívtunk meg a kupában.

A játékosok motiváltan, fegyelmezetten, tudásuk legjavát nyújtva, fáradt lábakkal is magabiztosan gyűjtötték be a 3 pontot.

Bízunk a sikeres folytatásban, próbálunk egy olyan csapatot formálni, melyet a közönség szeret, eredményes és táplálkozik az utánpótlásból felkerülő ifjú tehetségekből."

 

 

 

2019. 08. 22.