Győzelem a Halásztelek ellen

Kiss Baranyi Sándor vezetőedző értékelése: "Rendkívül nehéz mérkőzésen vagyunk túl! Különös értéke van a győzelmünknek, hiszen a szó szerint „életéért küzdő” ellenfelünk nagyon megnehezítette dolgunkat. Tudtuk ugyan, hogy mire számíthatunk, hiszen a Halásztelek már az őszi összecsapásunkon is rendkívül jó benyomást tett ránk szervezettségével és motiváltságával, így nem is nagyon értjük, miért kell a kiesés ellen küzdeniük. Ezen a meccsen is próbára tettek bennünket, de ezúttal sikerült itthon tartanunk a három pontot. Hamar vezetést szereztünk, működött az első percekben elképzelt stratégiánk, így akár nyugodt mérkőzésünk is lehetett volna. Viszont súlyos egyéni hibából a vendégcsapat szinte azonnal egyenlíteni tudott, ettől aztán erőre kapott. Az első félidő így is hozott nagy helyzeteket számunkra, viszont sajnos a befejezéseknél pontatlanok voltunk. A félidő végén kulcsemberünket – Stadler Bencét - is elveszítettük sérülés miatt, így örülnünk kellett, hogy döntetlennel vonulhattunk az öltözőbe. Jókor jött tehát a félidei szünet, rendezhettük sorainkat. A második játékrészben már sokkal nyugodtabban futballoztunk, és módosításaink következtében hatékonyabb csapatjátékot mutattunk be, és bár az ellenfélnek is voltak lehetőségei, maximálisan a mi elképzeléseink érvényesültek.

Egy jó csapat jellemzője, hogy a nehéz helyzetekben is képes teljesíteni, ezen a találkozón ez ránk teljes mértékben igaz volt. Ha csak ebből indulnék ki, akkor azt mondanám, jó csapat vagyunk. Én viszont nem kizárólag e mérkőzés alapján mondom, hanem 11 hónap tapasztalata alapján, hogy nagyszerű közösséget, valódi CSAPATOT alkotnak játékosaink, ennek köszönhetően tudunk a vasárnapihoz hasonló nehéz helyzetekben is eredményesen szerepelni. Szeretném, ha játékosaink a Halásztelek elleni győzelem tapasztalatait, élményét a szűkebb időszakokra is magukkal vinnék.

Köszönjük szurkolóink támogatását, ezúttal is sokat jelentettek nekünk."

 

Viadukt SE-Biatorbágy - Halásztelek FC 2-1 (1-1)

Kondor T. - Kalmár D. B. (Klinger J. M.), Kerkovits Á., Kinyik Á., Fodor D. Z., Stadler B. (Bruckner A. G.), Mogyorósi Z., Vajda D. (Nagy R.), Novák L. (Versits Zs.), Kele B., Skita T.

Cserék: Román V., Kiss Baranyi L., Kalmár G.

Gólszerzők: Skita T. 3. p., Bruckner A. G. 59. p., ill. Jánvári K. 7. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/27/1203130.html

A meccs kezdőrúgását Torma Ferenc végezte el, a csapat törzsszurkolója.

 

A következő fordulóban Maglódra látogatunk. Hajrá, Vidok!

Galéria

2017. 05. 14.