Győzelemmel hangoltunk a következő két kupamérkőzésre!

Négy forduló után veretlenek vagyunk a bajnokságban és három fordulón túljutottunk a Magyar kupa selejtezőjén, ezért bizakodva várjuk a következő két hét sűrű és nehéznek ígérkező programját!

Felnőtt csapatunk a következő két hétben 4 tétmérkőzést játszik és az azt követő két hét sem tűnik könnyűnek.

Szerdán Üllő-Viadukt SE Biatorbágy a Pest megyei kupában, szombaton Viadukt SE Biatorbágy-Balatonfüred Magyar kupa mérkőzés, jövő hét szerdán Vecsés-Viadukt SE Biatorbágy és szombaton Viadukt SE Biatorbágy-Nagykőrös bajnoki mérkőzések várnak ránk.  

A felkészülés és az eddigi tétmérőzéseink jó sikerültek, bízunk a hasonlóan sikeres folytatásban!

Csurka Zoltán vezetőedző összegzője: 

„Magabiztos győzelmet arattunk a Tápiószecső ellen, ami nagyon fontos volt számunkra, hiszen komoly mérkőzések várnak ránk a következő hetekben.

Külön öröm, hogy a megszerzett három bajnoki pont mellett, már a mutatott játékban is léptünk előre, és tudatos, begyakorolt elemeket is viszont láthattunk a csapattól. Természetesen vannak még teendőink, ezeket folyamatosan javítani szeretnénk. Megkönnyíti a dolgunkat, hogy alkalmas, fogékony és együttműködő a játékoskeretünk, ezért rendkívül hatékonyan tudunk dolgozni.

Jelenleg az a célunk, hogy folytassuk ezt a fejlődő tendenciát, és szeretnénk elsőkörben sikeresen túljutni a következő két kupamérkőzésünkön.

Szerdán Üllőre látogatunk a Pest megyei kupa első fordulójában, szombaton pedig már a Magyar kupa főtábláján fogadjuk otthon a nagyon jó formában lévő Balatonfüred csapatát. Bízunk benne, hogy sikeresen tudjuk venni a két kupamérkőzést és nekivághatunk a következő hétnek, ahol két komoly bajnoki mérkőzés vár majd ránk. Reméljük, hogy az elmúlt hetek eredményeinek köszönhetően minél több szurkoló látogat ki ezekre a mérkőzésekre, és teljesítményünkkel meg tudjuk hálálni szurkolóink bizalmát!”

Hajrá Viadukt!!

2018. 09. 17.