Győzelemmel zártuk a szezont

Kiss Baranyi Sádor vezetőedző értékelése: "Szépen zártuk az évadot, egy félidőn keresztül emberhátrányban játszva is úgy vélem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. A kiállításig felvonultattuk mindazt, amit az idei évben gyakoroltunk. A Taksony kezdeti próbálkozásai után két élményszámba menő gólt szereztünk, játékosaink felszabadultan, szellemesen, és olykor virtuóz elemeket is bemutatva futballoztak. A külső szemlélő számára is élvezetes lehetett ekkor a találkozó.  Azért sajnálom egy picit Fodor Dani kiállítását, mert ezt követően – létszámhátrányban – át kellett szervezni csapatunk játékát, és így a támadóhármadban kevesebben maradtunk. Viszont stabilitásunk így is megmaradt, és 10 emberrel játszva is növelni tudtuk előnyünket a második félidőben. A korábbi mumus otthonában nyerni igazán nagy fegyvertény, mely azonban nem a véletlen műve, hanem az egész éven keresztül tartó fejlődés visszaigazolása. Játékosaink példás hozzáállása, a bennük lévő potenciál, az a csapatszellem, amit képviselnek, az egy rendkívül szép jövőképet fest számunkra. Így különös öröm, hogy immáron idegenbe is szép számmal elkísérő közönségünktől szép búcsút vehettünk a nyári szünetet megelőzően. Köszönjük egész éves támogatásukat."

Taksony SE - Viadukt SE-Biatorbágy 2-4 (1-2)

Román V. - Kalmár D. B. (Kalmár G.), Kinyik Á., Fodor D. Z., Stadler B., Vajda D. (Kiss Baranyi L.), Novák L. (Kerkovits Á.), Kele B., Skita T. (Rajaram G. P.), Bruckner A. G., Papes F. (Nagy R.)

Cserék: Kondor T., Klinger J. M.

Gólszerzők: Szabados T. 46. p. (11-esből), Patkó Gy. 72. p., ill. Skita T. 26. p., Novák L. 38. p., 57. p., Vajda D. 79. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/15/14/15033/30/1203158.html

 

Ezzel a 4. helyen zártuk a bajnokságot. Szép volt, srácok! Hajrá, Vidok!

 

Fotó: Daru Andrea.

2017. 06. 04.