Ismerjék meg Szijártó Bertalant

Növendékünk ebben a szezonban találkozott először a labdarúgással egyesületi szinten és lett U10-es csapatának meghatározó tagja. Ismerjék meg Szijártó Bertalant!

„Szijártó Bertalan vagyok, 2007. december 17-én születtem. Szeptemberben kezdtem el rendszeresen focizni a Viadukt SE-ben, előtte csak a barátaimmal játszottunk. Heti háromszor másfél órát járok edzeni, az edzések mellett azonban vannak olyan hétvégék, amikor tornára megyek a csapattal, és persze az iskolában a baráti focik sem maradtak el. Szeretem az edzéseket, tetszenek a cselezések, törekszem rá, hogy okosan játsszam. Célom, hogy nagyon jól megtanuljak focizni. Jobb lábas vagyok, a 11-es mezszámot hordom, ha tehetem, a Puskás cselt használom legszívesebben. Azt hiszem, elég kemény vagyok és a cselezés is az erősségeim közé tartozik. Kedvenc csapatom itthon természetesen a Viadukt! A nagy csapatok közül a Fradinak és a Real Madridnak szurkolok. Példaképem Marcelo Vieira, a Real hátvédje, nagyon tetszik, hogy a pálya bármelyik részén csodálatosan tud teljesíteni. A tanulmányaimra is büszke vagyok, hiszen eddig még mindig kitűnő volt a bizonyítványom. A szívemhez legközelebb a tesi órák állnak, mert nagyon szeretek mozogni, de szeretem a környezetet is. Mindemellett tanulok gitározni és szabadidőmben gyakran biciklizem és pingpongozom is.”

 

Tajti András edző pedig így vélekedik róla: „Azt gondolom, hogy Berci példaként szolgálhat mindazok számára, akik később csatlakoznak be egyesületi szinten a labdarúgás világába. Minden edzésen ott van, nagyon figyel, igyekszik mindent a lehető legjobban csinálni. Még számomra is meglepő volt látni, hogy milyen gyorsan sikerült utolérnie korosztályát, és megmutatta, hogy kellő elszántsággal sosem késő lelátogatni a pályára.”

 

Hajrá, Vidok!

Galéria

2017. 05. 18.