Ismerjék meg U10-es korosztályunkat

A tavaly még U9-ben pallérozódó fiatalok idén nem apró kihívás előtt állnak, hiszen a kézilabda kaput egy nagyobb, 5X2 méteres kapu váltja fel és a pálya méreteit is igencsak megnövelik, melynek hozománya még plusz 2 játékos a mezőnyben. Ezen változásokhoz időbe telik alkalmazkodni.

„Az idei év legfontosabb feladata az lesz, hogy megtanuljunk csapatban gondolkodni, és hogy az egyéni megmozdulások mellé egyre gyakrabban társuljanak olyan megoldások, melyben már a pályán lévő csapattársak is szerepelnek. A csapatjátékra való törekvés kialakításához rengeteg gyakorlás szükséges és még több odafigyelés. Így az új év elején tapasztalni még, hogy kissé szétszórt a brigád, ami ennyi változás mellett nem is meglepő. Ugyanakkor öröm, hogy egyre több mindenben szépen lassan sikerül előrelépni, legyen szó a fegyelemről vagy épp az előbb említett csapatjátékról.”

Fontos, hogy mindenki megtalálja a számításait az edzéseken. Nem számít, hogy a nagy álmaid vagy egyszerűen a mozgás szeretete miatt jössz le a foglalkozásra, megfelelő odafigyeléssel mindenkinek lehet része sikerben.

Az őszi szezon már három megmérettetést is tartogatott számunkra. Az első Bozsik tornát a megilletődöttség jellemezte, míg a másodikon és harmadikon már inkább a felszabadultságé volt a főszerep, amely a játékban is érezhető volt. Hamarosan újabb Bozsik tornán veszünk részt, addig pedig hétről hétre szorgosan tanuljuk ezt a játékot.

 

Hajrá, fiúk! Hajrá, Vidok!

Galéria

2016. 10. 11.