A legjobb négy között vagyunk a kupában

Csurka Zoltán vezetőedző: "Nagyon nagy öröm számunkra, hogy sikerült egy nagyon jó csapat legyőzésével a legjobb négy közé jutni a kupában. Úgy gondolom, hogy csapatunk minden játékelemben az ellenfél fölé nőtt. Külön öröm számomra még, hogy Vajda Dániel hosszú sérülés után újra kezdőként tudott a csapat rendelkezésére állni, illetve hogy Seregi Gábor egy még hosszabb sérülés után újra pályára tudott lépni csapatunk mezében. Szeretnék gratulálni Bartos Marcinak, aki 17 évesen debütált a felnőtt csapat kapujában.

Nagyon nehéz hetünk van, de úgy gondolom, hogy sikeresen másszuk meg azokat a lépcsőfokokat, amelyek a sikerhez szükségesek. Ennek egy óriási foka lesz a hétvégi Nagykáta elleni rangadó, hiszen szeretnénk továbbra is tapadni az élmezőnyhöz, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy bravúrt hozva meg tudjuk verni a jelenlegi dobogóst. A játékosok, illetve a keret mind fizikálisan, mind pedig mentálisan készen áll erre. Készülünk és szeretnénk a legjobbunkat nyújtani hétvégén."

Pest Megyei Kupa, 5. forduló

Viadukt SE-Biatorbágy - Taksony SE 5-2 (3-0)

Bartos M. - Palkó Sz. Gy. (Golda A.), Karsay P. P., Deldar H. (Mogyorósi Z. M.), Kinyik Á., Kozma M., Stadler B., Vajda D. (Seregi G.), Novák L. (Tarnóczy T. I.), Kele B., Bruckner A. G. (Lauth H.)

Cserék: Zubány G., Ilyés L.

Gólszerzők: Deldar H. 11. p., 40. p., Vajda D. 45. p., Stadler B. 46. p., Kele B. 64. p., ill. Szanku K. 60. p., Wágner A. G. 75. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/14/16809/5/1341102.html

 

Szép volt, srácok! Hajrá, Vidok!

 

Fotó: Daru Andrea

2018. 05. 02.