Magabiztos győzelem a Magyar kupában

Gólzáporos győzelmet arattunk Tápiószecsőn a Magyar Kupa 1. fordulójában

Tápiószecső-Viadukt SE 2-6

 

Viadukt SE:

Zubány- Palkó, Brucknek, Stadler, Karsay (Mogyorósi) – Papes, Golda (Lesták), Horváth- Vajda, Skita, Heider (Seregi).

 

Gólszerző: Vajda 2, Skita, Horváth, Lesták.

 

Az ellenfél csapatának élére új edzőt neveztek ki a héten Szász Ferenc személyében. Az az esemény plusz erőt és motivációt jelenthet egy csapat számára, bíztunk benne, hogy nem állítanak megoldhatatlan feladat elé bennünket a hazaiak.

Már az első percben vezetést szereztünk Vajda szemfüles góljával, melyet egy szerencsétlen öngól követett. Végig kezünkben tartottuk a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a helyzeteinket. Skita pazar szabadrúgás góljával újra vezetést szereztünk, majd egy szemet gyönyörködtető akció végén Horváth növelte előnyünket. Szünet után az ellenfél büntetőből még visszajött a meccsbe, de magabiztos és hatékony játékunknak köszönhetően Vajda és Lesták egyéni akciók végén, Mogyorósi pedig szabadrúgásból állította be a végeredményt.

Csurka Zoltán vezetőedző: „Tökéletesen illett a mérkőzés a felkészülésünkbe. Az elmúlt két hétben a fizikai terhelés mellett már taktikai feladatokat is beillesztettünk az munkába. Örömmel tapasztaltuk, hogy többségében viszont is láttuk ezeket az elemeket a mérkőzésen. Úgy gondolom teljesen megérdemelten jutottunk tovább és várhatjuk a következő fordulót a jövő héten.”

2018. 07. 29.