A második félidőre érkeztünk meg a meccsbe

Csurka Zoltán vezetőedző: "Úgy gondolom, hogy a bajnokság legerősebb csapatától kaptunk ki, ennek ellenére az első 60 perccel nem tudunk elszámolni, remélem, a játékosok sem. Az utolsó 30 percben azonban visszaigazolást kaptam, hogy nem a fizikumunkkal van probléma, hanem a fejünkkel. Az elkövetkezendő időszakban, és ha komolyabb célokat akarunk elérni, ezen a téren kell erősödnünk. A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Dabas-Gyón, de semmi gond, tovább kell lépnünk. Két komoly célt tűztem ki magamnak, az egyikhez egy kicsi csoda kellett volna, hogy odaférjünk a dobogóra, ez sajnos a legutóbbi két mérkőzésen elúszott, viszont szeretnénk úgy befejezni a szezont, hogy valami történjen. Szeretnénk megnyerni a Pest Megyei Kupát. A szerdai találkozóra is úgy készülünk, hogy egy nagyon komoly erőfelmérő lesz. Leányfalura utazunk, de nem téveszt meg bennünket a két osztálynyi különbség, a kupamérkőzésnek mindig más hangulata van, mint egy bajnokinak. Kemény ütközetre számítunk, amelyből szeretnénk győztesen kikerülni és bejutni a döntőbe."

Pest megyei I. osztály, 27. forduló

Dabas-Gyón FC - Viadukt SE-Biatorbágy 4-3 (3-0)

Zubány G. - Palkó Sz. Gy., Karsay P. P., Kinyik Á. (Tarnóczy T. I.), Kozma M. (D. Haider), Mogyorósi Z. M. (Seregi G.), Vajda D., Kele B., Skita T., Bruckner A. G., Papes F.

Cserék: Bartos M., Molnár Cs. L., Novák L., Golda A.

Gólszerzők: Tóth A. 12. p., 20. p., Gyurok T. 39. p., Hollauer B. 65. p., ill. Tarnóczy T. I. 68. p., Vajda D. 82. p., Kele B. 84. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://adatbank.mlsz.hu/match/46/14/16808/27/1314631.html

 

Hajrá, Vidok!

 

Fotó: Daru Andrea

2018. 05. 13.