Őszi beszámoló - U12-13 (Bozsik)

Augusztus közepén kezdődtek meg az edzések az U12-13-as Bozsik korosztályban. A kezdeti szerényebb létszámok után, nagy örömmel tölt el, hogy csapatunk kerete 31! főre duzzadt. Tornóczky Áron vezetőedző értékelte az ősszel történteket.

“Érezhető, hogy a gyerekek életének szerves részét képezi a labdarúgás, hiszen az edzéseken rendre 25-26 rendkívül motivált, tudásra éhes, lelkes sráccal foglalkozhattam. Kitartó munkájuknak több esetben meg is lett a gyümölcse, hiszen már többen kipróbálhatták magukat az NB1-ben szereplő csapat edzésein.

A fiúk számos pozitív visszajelzést kaptak a Bozsik tornákon való szereplések alkalmakor is, hiszen tetszetős, önfeledt játékukkal sok borsot törtek az ellenfelek orra alá.
A jövőre nézve nagyon biztató, hogy csapatunk magját a már most jól teljesítő 2007-es születésűek alkotják, akiknek még több mint egy évük van szélesíteni tudásukat a játékról, és biztos vagyok benne, hogy ennek érdekében mindent meg fognak tenni.
Végül külön pozitívumként szeretném kiemelni, hogy a sok, egymásnak ismeretlen fiatalból egy nagyon összetartó, jó közösség alakult ki, akik a focipályán kívül is gyakran közös időtöltést választanak.”

2018. 12. 14.