Őszi beszámoló - U8-9

Szeptember első hetén a tanévkezdéssel egyidőben a 2010-2011-es születésűeknek is megkezdődtek a fociedzések. A gyerekek egyre gyarapodtak, szeptember végére már 42 főt számlált az U8-U9-es korosztály. Az ifjoncokkal 3 edző, Bozsik Nikolett, Ferenczi Anna és Tornóczky Áron foglakozik, utóbbi osztotta meg velünk gondolatait az őszi félévről.

„Elsődleges célkitűzésünk a félévre nézve az volt, hogy a gyerekek korukhoz és képességeikhez mérten a lehető legnagyobb fejlődésen menjenek keresztül a játék technikai és taktikai oldaláról egyaránt, valamint, hogy kialakuljon bennük a sportághoz, sporthoz való kötődés, szeressenek focizni járni és pozitív légkörben, jó hangulatban tölthessék a délutánjaikat. Bátran állíthatom, hogy jó úton haladunk terveink megvalósításában. Számos barátság szövődött, a gyerekek egymást hajszolva próbálnak edzésről-edzésre jobb focistává válni és nem mellesleg a mérkőzéseken mutatott szép játékuk már egyre többször eredményességgel is párosul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a legutóbbi két tornánkról egyaránt érmekkel térhettünk haza nem akármilyen csapatokat megelőzve. Örömteli látni, hogy a srácok az egyéni megoldások mellett már egyre többször és tudatosabban próbálnak összjátékban gondolkodni, csapatként játszani.

Az igazolt labdarúgópalántáink (24db!) számos Bozsik Fesztivál mellett több edzőmérkőzésen és tornán is összemérhették erejüket kortársaikkal. Jártunk Budaörsön, a Kelen SC-nél, a Vasasnál és Törökbálinton is.

A következő félévre tekintve, szeretnénk, hogy a gyerekek fejlődése ugyanilyen töretlen maradhasson, ennek érdekében már több edzőmérkőzésen, tornán való szereplés le van kötve. Nem utolsó sorban a szülők szerepét is szeretném megemlíteni. Köszönjük a pozitív, támogató hozzáállásukat, azt, hogy lehetővé tették, hogy a gyerekek számos más elfoglaltságuk mellett rendszeresen tudjanak járni a foglalkozásokra, valamint, hogy megoldották a fiúk tornákra való utaztatását.

Hajrá fiúk, hajrá Viadukt!”

2018. 12. 12.