Szezonértékelő – U13

U13-as csapatunk a rendkívül színvonalas, kiélezett országos I. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjának őszi idényét a 6. helyen zárta, melyről a következőkben Szűcs Richárd vezetőedző gondolatai, értékelését olvashatják.

„Augusztus első hetében vettem át az U13-as korosztály irányítását. Új edzőként, új környezetben, új kihívások elé néztem. Hamar kiderült, hogy egy remek csapatot irányíthatok, amely nyitott az elképzeléseimre.

A három új frissen igazolt játékost az első pillanattól kezdve sikerült beépíteni a csapatba. A majd közel 95%-os edzés látogatottság nagyban köszönhető a rendszeres egyesületi busz járatnak, amely Szigetszentmiklósról, Biatorbágyról és a környező városokból (Páty, Telki, Budakeszi) szállítja a pályára az egyesületben játszó gyerekeket. Egész évben jó hangulatban, remek körülmények között zajlottak a csapatedzések, a kapus –, erőnléti – és különedzések. Egyúttal lehetőségünk volt a szezon folyamán a Telki edzőközpontban edzeni és egy bajnoki mérkőzést lejátszani.
Minden feltétel adott a remek NB1-es szerepléshez. Továbbá a jó eredmények sem maradtak el. Az utolsó fordulóban megnyert UTE elleni győzelemnek köszönhetően a csapat jelenleg az élmezőny mögött van, ahova a Vasas a Ferencváros és a Budaörs is tartozik. A jól sikerült őszi szereplés mellett ki kell emelnünk Kócsi Szabolcsot, aki 11 találattal második helyen áll a góllövőlistán.
Összességében egy remek szezont zártunk, kihoztuk magunkból a maximumot. Januárban folytatjuk a megkezdett munkát, és igyekszünk a mostaninál is jobb eredménnyel zárni a 2018/2019-es bajnoki évet.”

Hajrá Viadukt SE!

2018. 12. 15.