U11-es futsalosaink is befejezték a hétvégi küzdelmeket

Szarvas Ákos: "A hétvégén befejeződtek a Pest megyei futsal hétvége küzdelmei az U-11-esek számára is. Összesen 15 mérkőzésen van túl a csapat. Nagyon gyorsan tudtak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez (játékvezető, más pályaméret, más labda, pontrendszer). Az alapszakaszban nagyon jó kis meccseket játszottak a fiúk, csak egy-két csapat mutatott kiemelkedő játékot a mezőnyben, de itt az eredményeket nem jegyezték még. Ezt követte a középszakasz, ahol a középházban szerepeltünk tovább. Itt már pontokat lehetett gyűjteni és a végén kialakult a csoportsorrend. A középházban sok azonos képességű csapat mérkőzött meg egymással, ahol nagyon jól szerepeltek a fiúk és végül hatalmas hajrával a második helyet szerezték meg a csoportban. A csapat erejét mutatja, hogy majdnem mindenki szerzett gólt a mérkőzések folyamán, igazi csapatként dolgoztak a meccseken a gyerekek. Oláh Kristóf harmadik lett a góllövőlistán, de többen a csapatból csak 1-2 góllal maradtak le tőle.

A hozzáállásra, akaratra nem lehetett panasz. A játék alatt a fegyelmezettségben, egymás segítésében és a helyzetkihasználásban kell még javítanunk. A gyerekek számára hatalmas siker volt annak tükrében, hogy ősszel honnan indultunk. Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttek, amit megpróbálunk a nagypályás fociba is átültetni. Jó volt látni, hogy nem ijedtek meg az ismeretlen csapatoktól sem.

Köszönöm a segítséget a szülőknek!

A csapat tagjai: Geréd-Király István, Szlávik Balázs, Balogh Patrik, Hertelendy Gergő, Hajagos Péter, Oláh Kristóf, Pataki András, Lelkes-Sághy Bendegúz, Grózli Áron Csaba, Morvai Gergő, Kelemen Benjamin, Kontra Dávid.

Gratulálok! Hajrá, Vidok!"

 

 

Fotó: Szarvas Ákos

2018. 02. 27.