U14, U15 - Remek győzelmek

Mindkét korosztályunk sikerrel vette a hétközi fordulót, így három forduló elteltével hibátlan mérleggel büszkélkedhetnek.

U14-es csapatunk gólnélküli első félidő után megrázta magát a második játékrészben, és kiütéses, 6-0-s győzelmet aratott az eddig veretlen Kelen ellen. Kovács Attila vezetőedző értékelése: Ismét nagy mezőnyfölényben fociztunk, azonban az első félidőben kissé meddő volt a fölény, nem párosult helyzetekkel, nem támadtuk eléggé agresszívan a kaput. A szünet után sikerült ezen változtatni, remekül szálltak be a cserék, és 25 perc alatt eldöntöttük a három pont sorsát. Gratulálok a csapatnak, készülünk a szombati Dunaújváros elleni rangadóra.

Eggyel idősebb korosztályunk egy szoros, a végletekig izgalmas mérkőzésen harcolta ki a győzelmet. A gyorsan megszerzett vezetés után a szünet előtt egyenlített a fizikálisan erősebb, magasabb játékosokból álló vendég csapat. Remekül indult a második félidő is, újfent gyorsan gólt szerzett csapatunk, de a 66. percben megint egalizált a Kelen. Két perccel később Újvári Kolos egy rendkívül szemfüles szabadrúgásgóllal juttatta harmadszor előnyhöz fiataljainkat, és ezt az előnyt Dabis Dávid nagyszerű kapusteljesítményének is köszönhetően sikerült megőrizni a mérkőzés végéig.

Gratulálunk mindkét csapatunknak, szép volt fiúk!

Hajrá Viadukt SE!

2018. 09. 07.