U9-es majális

U9-es korosztályunk a legtöbb gyermeket foglalkoztató egységünk. Jelenleg 32 igazolt játékos versenyeztetését igyekeznek biztosítani a korosztály edzői. A tavaszi szezon alatt 13 eseményen vettek részt a gyerekek, a hosszú hétvége alkalmával pedig két tornára is hivatalosak voltunk. Április 30-án Csepelre látogattunk egy 10 csapatos kupára, ahol megmérkőzhettünk a Debrecen, a Veszprém, a Hatvan, a Csepel és a Dunaújváros együtteseivel. Utóbbi felett a 3. helyért járó küzdelemben diadalmaskodtunk, így bronzéremmel tértünk haza. A torna legjobb kapusának járó kitüntetést Vida Milán kapta.

Május 1-jén - a minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő - Majális Kupán láttuk vendégül a Budaörs, a Kelen és a Csepel 2009-es korosztályát az Iharosban. A Kelen egy szoros mérkőzésen ugyan kifogott rajtunk, ezért három győzelemmel második helyen végeztünk. A torna legjobb játékosa is tőlünk került ki a 11 gólt szerző Szendeff Sólyom személyében.

A két rendezvényen más-más összetételű csapatot indítottunk, így 13 játékosunk is próbára tehette magát a hosszú hétvégén.

 

Hajrá, Vidok!

 

Fotók: Somogyi Tibor

Galéria

2018. 05. 04.