Újabb győzelem a harmadik fordulóban!

Felnőtt csapatunk a Százhalombatta elleni mérkőzését is megnyerte, ezzel három fordulót követően pontveszteség nélkül holtversenyben a tabella élén áll.

Fordulatos mérkőzésen szereztük meg a győzelmet szombaton az Iharosban. Egy gólos vezetésünket követően az ellenfél öt perc alatt két büntetővel megfordította az állást, de a 88. percben Vajda Dániel 25 méteres bombagóljával sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Csurka Zoltán vezetőedző értékelése: Egy újabb sikeresen megvívott párharcon vagyunk túl! A csapat játéka még most sem volt gördülékeny, de a lényeg, hogy sikerült begyűjtenünk a 3 pontot és továbbra is 100%-osak vagyunk, ami az idei tétmérkőzéseket illeti. Hihetetlen tartás, erő és egység jellemez minket, hiszen nagyon kevés csapatnak sikerült volna 5 percen belül két kapott tizenegyes gól után így talpra állni. Óriási mentális erőről tettek tanúbizonyságot a játékosok, igazi csapattá kezdünk érni. A csereként beálló játékosok egytől egyig lendületet vittek a játékunkba és egyre jobban megnehezítik a dolgunkat a kezdőcsapat kialakításával kapcsolatban, de ez már legyen a szakmai stáb kellemes gondja. A héten várjuk a kupasorsolást és természetesen folytatjuk az elkezdett munkát, mert még csak a tervezett út elején járunk."

2018. 09. 03.