Utánpótlás – Egy híján hibátlan hétvége!

7 mérkőzésből 6-szor győztesen hagyták el utánpótlás csapataink a pályát, így kijelenthetjük, hogy remek hétvégén van túl a Viadukt SE utánpótlása

Elsőként az U9-es fiúkat szeretnénk megemlíteni, akik a hazai rendezésű Bozsik fesztiválon vettek részt. Szuper hangulatban telt az első „fellépés”, ahol sok-sok szép cselt, gólt láthattunk tőlük, és mindenki jókedvűen, mosolyogva, sok jó élménnyel gazdagodva térhetett haza!

U12-es korosztályunk Dorogon játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. A srácok átmentették az első két mérkőzésen mutatott remek játékot és hozzáállást, és egy kifejezetten közönség szórakoztató mérkőzésen 5-3-ra nyertek, így továbbra is hibátlan mérleggel büszkélkedhetnek!

2006-os csapatunk szintén Dorogra látogatott. Az egész mérkőzésen nagy fölényben játszott csapatunk, és többet között Kócsi Szabolcs mesterhármasának köszönhetően magabiztos, 5-0-s győzelemmel feledtette a múltheti fiaskót.

U14-es megyei csapatunk bajnoki bemutatkozása nagyszerűen sikerült, hiszen 5-2 arányban nyerték meg első tétmérkőzésüket. Sipőcz Tamás két gólját és hasznos játékát mindenképpen szeretnénk kiemelni!

Kovács Attila csapata (U14) az eddig 100%-os Ikarus-Maroshegy együttesét látta vendégül. A csapat végig irányította a mérkőzést, és magabiztos 4-0-s sikert aratott, amivel tovább folytatják kiváló szereplésüket. A két belső védő Császár Zalán és Schäffer Gergő bombagóljai mellett nem lehet elmenni szó nélkül, szépségdíjas találatok voltak.

2004-es legénységünk fájó vereséget szenvedett hazai pályán. Az eddig imponáló mérleggel álló bajnokesélyes, fizikálisan erősebb, magasabb focistákat felvonultató vendégekkel szemben ezúttal nem lehetett felvenni a versenyt, megérdemelten nyertek. A vereség ellenére hatalmas tapssal bíztatták a szülők csalódott játékosainkat, le a kalappal előttük, példamutató volt a hozzáállásuk!

U17-es és U19-es csapataink a Grund otthonában arattak nagyarányú győzelmeket (U17: 8-0, U19: 9-3), a fiatalabbaknál Gyuricza Ádám négy -, az idősebbeknél Hajagos Dávid három gólig jutott. A győzelmeknek köszönhetően mindkét csapatunk a dobogóról várhatja a folytatást!

Fotók a Viadukt SE Facebook oldalán elérhetők!

Gratulálunk csapatainknak!

Hajrá Viadukt SE!

2018. 09. 18.