Utánpótlás hétvége – Gólzáporos U14-es, U15-ös és U19-es siker

Potyogtak a gólok a hétvégi utánpótlás mérkőzéseinken, és ismét pozitív mérleggel büszkélkedhetünk.

U7-es és U9-es focistáink Szentendrén szerepeltek Bozsik fesztiválon, ahol négykapus „Funino” játékokat játszottak. A két korosztályban 27 fővel képviseltette magát a Viadukt SE, ami a legtöbb volt az összes egyesület közül. Kifejezetten jó volt nézni, ahogy a gyerekek felszabadultan, jókedvűen játszottak, és egyre több tudatost megoldást, cselt, gólt láthattunk tőlük.

U12-es és U13-as korosztályunk hétvégéje ezúttal nem sikerült jól. Kiderült számukra, hogy a tabellán elfoglalt helyezés néha csalóka, illetve hogy a futball nem mindig igazságos játék. Közhelyek ide vagy oda, a vereségek ellenére mindkét csapatunk továbbra is dobogón áll az I. osztály Közép-nyugati csoportjában.

U14-es megyei legénységünk irányította a játékot, próbálkozott becsülettel, de nem tudta igazán feltörni a saját térfelére visszahúzódó Budakeszi LA védelmét, így a vége 1:1-es döntetlen lett.

Kovács Attila és Somogyi Tibor csapatai (U14,U15) gólparádét rendeztek hazai pályán az Érdi VSE ellen, a kisebbek 13, a nagyobbak 15 gólig jutottak. AZ U14-nél Rab Boldizsár 4, Behovits Máté 3, míg az U15-nél Jacobs Niels és Újvári Kolos is egyaránt 4-4 gólt szerzett.

U17-es gárdánk magabiztos 4-0-s győzelmet aratott a jó erőkből álló Esztergom ellen. A sok jó egyéni teljesítmény mellett kiemelendő Ladányi Lőrinc játéka és szabadrúgásgólja, mindkettő élményszámba ment.

Legidősebb utánpótlás csapatunk (U19) kiütéses, 16-0-s győzelmet aratott az esztergomiak felett. Hajagos Dávid és Lesták Benedek 4-4 góllal vette ki a részét a sikerből.

Gratulálunk a csapatainknak!

Hajrá Viadukt SE!

2018. 10. 01.