Utánpótlás hétvége – Pazar formában az U17 és az U19

A Tababánya és a Szentendre után a Csákvár se tudott kifogni U14-es, U15-ös, U17-es és U19-es csapatainkon, a kisebbek pedig a Fáy utcában a Vasasnál jártak.

U12-es és U13-as csapatunk a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia otthonába látogatott a hétvégén. Mindkét csapatunk tisztességesen helyt állt a sokkal esélyesebb angyalföldiek ellen, a fiatalabbaknál Kronn Emilio egy tetszetős góllal szépíteni is tudott, és a 2 vereség (1-4, 0-4) ellenére gratulálhatunk focistáinknak, hiszen játékban kifejezetten bíztató dolgokat láttunk tőlük!

Megőrizte veretlenségét U14-es megyei gárdánk a nagy rivális Tárnokkal szemben. Nem indult jól a mérkőzés, az első félidő után 0-3 állt az eredményjelzőn, azonban a második félidőben egy huszáros hajrával egyenlítettek a srácok, a végén még a győzelemre is volt esély, de ezúttal meg kellett elégedni az 1 ponttal.

Kovács Attila (U14) és Somogyi Tibor (U15) legénysége Csákváron vendégeskedett. A fiatalabbak ismét egy felforgatott csapattal léptek pályára, de így is magabiztos 4 gólos győzelmet arattak a tabella hátsó részében található hazaiak ellen. U15-öseinkre nehezebb mérkőzés várt, egy nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkező csapat ellen játszottak, ahol a magas labdabirtoklási arány, Kunos Dániel és Újvári Kolos gyönyörű góljai ellenére be kellett érni a döntetlennel. Gratulálunk újabb 2005-ös játékosunk, Császár Zalán U15-ös bemutatkozásához!

U17-es és U19-es csapatunk remekül focizva magabiztos győzelmeket aratott (4-2,6-0) a Csákvár ellen. Az idősebbeknél Hajagos Dávid mesterhármassal vette ki a részét a nagyarányú sikerből. Parádés formában van mind a két alakulat, az U17 zsinórban 7 - , az U19 zsinórban 5 győzelemnél jár és ezzel mindkét csapatunk vezeti a tabellát!

Gratulálunk csapatainknak! 

Hajrá Viadukt SE! 

2018. 11. 07.