Utánpótlás hétvége - Remek bajnoki szezonzárás, őszi első az U17, veretlen a megyei U14!

Kifejezetten jól sikerült utánpótlás csapataink szezonzárása, hiszen 5 mérkőzésből négyszer győztesen hagytak el focistáink a pályát!

U8-9-es korosztályunk a Vasasnál vett részt kispályás tornán ahol mindkét csapatunk nagyon ügyesen és gólerősen focizott, amely előkelő 2. és 4. helyet eredményezett.

Az U10-11-es srácoknak igazán eseménydús hétvége következett. Szombaton két csapatunk szerepelt a Vasas kupán, ahonnan a 3. és 6. helyezésekkel távoztunk. Vasárnap a PMF7vége és a Bozsik futsal torna keretein belül szerepelt további két csapatunk, ahol ugyan az eredményeket nem jegyzik, de büszkék lehetnek a srácok a teljesítményükre.

U13-as csapatunk is belekóstolt a futsal világába a PMF7vége keretein belül, amit kifejezetten élveztek a fiúk.

U14-es legénységünk 6 góllal küldte haza az Asterix-Érd együttesét a mai rangadón. Ez a győzelem veretlen őszi szezont és 2. helyet eredményezett a Pest megyei II. osztály Nyugati csoportjában!

U14-es és U15-ös gárdáink egyaránt szemre is tetszetős, 1-2 érintős játékkal nagyarányú győzelmeket aratott Iváncsán (8-1, 6-0). A remekül sikerült bajnoki hajrá után a kisebbek a 3. helyen, a nagyobbak pedig az 5. helyen zártak, a messze legerősebb országos II. osztályú bajnokság közép-nyugati csoportjában.

U17-es korosztályunk Siófokon koronázta meg kiváló őszi teljesítményét. A Balaton fővárosában ugyanis 2-1-re nyertek a rangadón,így veretlenül lettek toronymagas őszi bajnokok az országos III. osztály Közép C csoportjában!!!

U19-es csapatunknak sajnos nagyon nem sikerült a Siófok elleni bajnoki rangadó (0-5), ennek ellenére azonban a 3. helyről várhatják a tavaszi szezont mindössze 2 ponttal lemaradva az éllovastól.

Gratulálunk csapatainknak a kiváló őszi szerepléshez! 

Hajrá Viadukt SE! 

2018. 12. 03.