Utánpótlás hétvége - U13-as siker az UTE ellen!

Nagy skalpot gyűjtöttek be U13-asaink, gólparádét rendezett a megyei U14, és hazai Bozsik tornákat rendeztünk a hétvégén.

U10-11-es focistáink szombaton és vasárnap hazai Bozsik tornán vettek részt. Mindkét nap 2-2 csapattal szerepeltünk, és jó volt látni, hogy az első őszi Bozsik tornákhoz képest már mennyivel tudatosabban, szervezettebben fociznak, látszik hogy sokat fejlődtek a gyerekek egyénenként és csapatjátékban is!

Tornóczky Áron U12-13-as csapata szombaton Bozsikozott, akiknek ezúttal kicsit akadozott a játékuk, de az 5 őszi torna során többször is kellemes meglepetést szereztek tetszetős játékukkal.

U12-es legénységünk Kronn Emilio szép találatával vezetett az UTE ellen, és az első félidőben teljes mértékben egyenrangú partnerei voltak a vendégeknek. A második játékrészben sajnos már nem bírtak a srácok ezt a magas tempót, így végül be kellett érni a tisztes helytállással (1-5).

Szűcs Richárd U13-as gárdája a gólfelelős Kócsi Szabolcs találatával korán vezetést szerzett, amelyet nagyszerű, csupaszív csapatmunkának köszönhetően meg is tudtak tartani a mérkőzés végéig, így egy remek UTE ellen győzelemmel zárták az őszi szezont! Gratulálunk, nagy siker ez egy ilyen patináns egyesület ellen!

U14-es megyei csapatunk igazi gólfesztivált rendezett Nagytétényben, ahol egészen 11-ig meg sem álltak. Ennek a nagyarányú győzelemnek köszönhetően biztossá vált, hogy a dobogón zárják az őszi szezont, az pedig hogy melyik fokán, az Asterix ellen utolsó bajnoki mérkőzésen derül ki.

Gratulálunk csapatainknak! 

Hajrá Vidukt SE!

2018. 11. 12.