Utánpótlás - Remekül indult a Február

A múlthetinél is eseménydúsabb hétvége volt ez a mostani, hiszen összesen 16 felkészülési-, illetve futsalmerkőzest játszottak ezen a hétvégén különböző korosztályaink.

U9-eseink egy hármas minitornán vettek részt, ahol a Budakeszi és a Gerzzo csapataival játszottak összesen 3-3 mérkőzést. Sok-sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtak a gyerekek, jó hangulatú vasárnap délelőttöt zártak!

U12-es csapatunk az MFS-MTK-val játszott egy jó iramú, színvonalas, ám gólszegény edzőmérkőzést, végül Borzók Andris szép gólja döntötte el a 3x25 perces találkozót!

Szervezetten, magabiztosan focizva 6-2 arányban nyerte meg második felkészülési mérkőzését 2006-os csapatunk a Mészöly FS ellen!

U14-es legénységünk egy része szombaton két futsal mérkőzést vívott meg sikerrel az eggyel idősebb korosztályban (2-1,ill 12-0 arányban), vasárnap pedig a II.osztalyú bajnokság közép B csoportját vezető KISE ellen léptek pályára, melyen egy remek első-, és egy visszafogottabb második félidő után 5-4-re diadalmaskodtak. A hétvége legjobbja Behovits Máté volt, aki a két nap alatt 7 gólt szerzett!

A Somogyi Tibor vezette U15-ös korosztályunk a II.osztály Közép B csoportjának tavalyi címvédőjét a Dorogi FC-t látta vendégül. A mérkőzést végig uralva, komoly fölényben játszottak focistáink, Jacobs Niels 2 extra átlövésgóllal jelentkezett, a télen Érdről igazolt Szilágyi Levente pedig szintén duplázni tudott, a végeredmény 5-1!

Ez a két mérkőzés (U14,15) remekül bizonyítja, hogy a két II. osztalyú bajnokság között komoly minőségi különbség van!

2002-es, 2003-as születésű játékosaink a Pest megyei másodosztály bajnokesélyes Bugyi SE vendéglátójaként először léptek pályára felnőtt csapat ellen. Kifejezetten bátran, szemre is tetszetősen fociztak fiataljaink, emellett számos helyzetet kialakítottak, és remekül helytálltak a szervezett vendégekkel szemben (3-5). Komoly lehetőség van ezekben a srácokban, reméljük 1-2 éven belül többüket viszontlátjuk felnőtt csapatban!

A legidősebb korosztályunk (U19) sem unatkozott a hétvégén, két futsal mérkőzés és egy felkészülési mérkőzés szerepelt a programban. A szombati 7-5-ös futsalsiker után vasárnap 9-0-ra nyertek a Zsámbék U19-es csapata ellen, utána viszont már nem maradt szufla a délutáni futsal mérkőzésre, de így is sikeres, hasznos hétvégét zártak!

Gratulálunk csapatainknak!

Hajrá Viadukt SE!

2019. 02. 06.