Utánpótlás - Újabb sikeres hétvége

Ismét egy jól sikerült hétvégéről számolhatunk be, hiszen 7 csapatunkból 5 győztesen hagyta el a pályát, emellett U12 és U13-as csapataink szépen helytálltak az FTC ellen.

U7-es és U9-es korosztályunk Szentendrén vett rész Bozsik fesztiválon, ahonnan a sok-sok pozitív élmény mellett minden focistánk oklevéllel távozhatott, amit az őszi fesztiválokon nyújtott szuper teljesítményükért kaptak. Számukra ezzel véget ért az őszi Bozsik szezon, a tavaszi kezdésig az edzéseken, edzőmérkőzéseken, meghívásos tornákon mélyíthetik el futball iránti szeretetüket.

U12-es és U13-as legénységünk az Ferencvárosi TC-t látta vendégül. A fiatalabbak meg kellett hajolniuk az nagyobb játéktudás előtt, de ennek ellenére tisztesen helytálltak (0-4), míg az idősebbek szervezetten focizva egy nyílt sisakos „derbit” játszottak, ahol kis szerencsével egy bravúros pontszerzés is sikerülhetett volna (1-2).

U14-es megyei gárdánk magabiztos 5-1-es sikerrel abszolválta a Halásztelek elleni mérkőzését, és a dobogó legalsó fokáról várhatja az Asterix-Érd elleni keddi rangadót.

U14-es, U15-ös, U17-es és U19-es csapataink hibátlan mérleggel, négy győzelemmel (az eredmények sorrendben: 5-1, 5-0, 5-1, 1-0) zárták a Dunakanyar elleni mérkőzéseket. Szeretnénk külön kiemelni Rab Boldizsár teljesítményét, aki egy évvel idősebbek között játszva, nagyszerű teljesítménnyel és 3 góllal oroszlánrészt vállalt U15-ös csapatunk győzelmében. A sikereknek köszönhetően továbbra is remek pozíciókat foglalnak el csapataink a tabellákon!

Gratulálunk! 

Hajrá Viadukt SE! 

2018. 10. 29.