Események

Elkészült a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítása

A Viadukt SE felnőtt labdarúgó csapata szombaton 2-0 arányú győzelmet aratott a Pest megyei I. osztályú Szentendre otthonában. Ezzel a csapat kivívta a továbbjutást, és szerdán 17 órakor lép pályára Valkó ellen idegenben.

https://pest.mlsz.hu/hir/elkeszult-a-magyar-kupa-4.-fordulojanak-parositasa?fbclid=IwAR2TSKRYJ_5sa6F_GOCrMNyIPwKrZX1p-zCE9I0VTpGFtKl0oFKfDojZBBE

A Balatonfüred lesz az ellenfelünk a Magyar Kupában!

Tekintettel arra, hogy akár magasabb osztályú ellenfelet is kaphattunk volna, elégedettek lehetünk a sorsolással, hiszen egy szintén megyei I. osztályú csapattal szemben kell kiharcolnunk a továbbjutást.

A 6. forduló párosítása az alábbi linken található: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/magyar-kupa-szegedi-ellenfelet-kapott-a-ferencvaros-2656313

 

Dunavarsány lesz a következő ellenfelünk a Magyar Kupában

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a 2018/2019. évi Magyar Kupa, Pest megyei ága 3., utolsó fordulójának párosításait.

A 3. forduló párosításai: Maglód – Nagykőrös; Dabas-Gyón – Százhalombatta; Felsőpakony – Vecsés; Dunavarsány – Viadukt-Biatorbágy.

A Dunavarsány-Viadukt SE mérkőzés 2018. augusztus 11-én szombaton 17.00 órakor kerül megrendezésre.

A találkozók győztesei kvalifikálják magukat a Magyar Kupa főtáblájára.

Kialakult a Magyar Kupa 2. fordulójának párosítása

A VS Dunakeszi csapatát fogadjuk a Magyar Kupa 2. fordulójában 2018.09.05-én vasárnap 17 órakor az Iharos sporttelepen!

A Dunakeszi csapata a tavalyi szezon másodosztályú bajnokaként került fel a Pest megyei I. osztályba, a csapat vezetőedzője ifjabb Albert Flórián. 

Két érdekes párosítást emelnénk ki ebből a fordulóból:

Dabas-Gyón-Nagykáta

Törökbálint-Nagykőrös

 

Hajrá Viadukt!!

Tápiószecső-Viadukt SE Magyar Kupa mérkőzés szombaton!

Felnőtt csapatunk kupamérkőzést játszik szombaton a Tápószecső otthonában. A hazai csapat szintén a Pest megyei első osztályban szerepel, a tavalyi 2017-2018-as bajnoki szezont 8. helyen zárták. Tavalyi mérlegünk pozitív a Tápiószecső ellen, hiszan a hazai mérkőzésen 1-1-es döntetlent értünk el, idegenben 4-3-ra diadalmaskodtunk Skita Tamás mesterhármasával és Mogyorósi Zoltán szabadrúgás góljával.

A felkészülés javában zajlik, a játékoskeretünk is alakulóban van, bizakodva várjuk a szombati mérkőzést!

Hajrá Viadukt!

Szuper-kupa döntőt játszik felnőtt csapatunk a Taksony ellen!

Kedves Szurkolók, kedves Szülők, kedves Gyerekek!

 

Hatalmas öröm számunkra, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk megnyerte a Pest megyei kupa 2017-2018-as sorozatát. A mérkőzés 2018 június 16-án került megrendezésre Üllőn, ahol a Pécel ellen 4-1 arányban diadalmaskodott csapatunk.

 

Kupagyőztesként most egy újabb megmérettetés vár ránk. Szuper kupa döntő mérkőzést játszunk a Pest megyei bajnok Taksony csapatával, 2018.07.25-én 17.30-kor Érden a városi csapat stadionjában.

 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Események csatornájára