Események

A Balatonfüred lesz az ellenfelünk a Magyar Kupában!

Tekintettel arra, hogy akár magasabb osztályú ellenfelet is kaphattunk volna, elégedettek lehetünk a sorsolással, hiszen egy szintén megyei I. osztályú csapattal szemben kell kiharcolnunk a továbbjutást.

A 6. forduló párosítása az alábbi linken található: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/magyar-kupa-szegedi-ellenfelet-kapott-a-ferencvaros-2656313

 

Dunavarsány lesz a következő ellenfelünk a Magyar Kupában

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a 2018/2019. évi Magyar Kupa, Pest megyei ága 3., utolsó fordulójának párosításait.

A 3. forduló párosításai: Maglód – Nagykőrös; Dabas-Gyón – Százhalombatta; Felsőpakony – Vecsés; Dunavarsány – Viadukt-Biatorbágy.

A Dunavarsány-Viadukt SE mérkőzés 2018. augusztus 11-én szombaton 17.00 órakor kerül megrendezésre.

A találkozók győztesei kvalifikálják magukat a Magyar Kupa főtáblájára.

Kialakult a Magyar Kupa 2. fordulójának párosítása

A VS Dunakeszi csapatát fogadjuk a Magyar Kupa 2. fordulójában 2018.09.05-én vasárnap 17 órakor az Iharos sporttelepen!

A Dunakeszi csapata a tavalyi szezon másodosztályú bajnokaként került fel a Pest megyei I. osztályba, a csapat vezetőedzője ifjabb Albert Flórián. 

Két érdekes párosítást emelnénk ki ebből a fordulóból:

Dabas-Gyón-Nagykáta

Törökbálint-Nagykőrös

 

Hajrá Viadukt!!

Tápiószecső-Viadukt SE Magyar Kupa mérkőzés szombaton!

Felnőtt csapatunk kupamérkőzést játszik szombaton a Tápószecső otthonában. A hazai csapat szintén a Pest megyei első osztályban szerepel, a tavalyi 2017-2018-as bajnoki szezont 8. helyen zárták. Tavalyi mérlegünk pozitív a Tápiószecső ellen, hiszan a hazai mérkőzésen 1-1-es döntetlent értünk el, idegenben 4-3-ra diadalmaskodtunk Skita Tamás mesterhármasával és Mogyorósi Zoltán szabadrúgás góljával.

A felkészülés javában zajlik, a játékoskeretünk is alakulóban van, bizakodva várjuk a szombati mérkőzést!

Hajrá Viadukt!

Szuper-kupa döntőt játszik felnőtt csapatunk a Taksony ellen!

Kedves Szurkolók, kedves Szülők, kedves Gyerekek!

 

Hatalmas öröm számunkra, hogy felnőtt labdarúgó csapatunk megnyerte a Pest megyei kupa 2017-2018-as sorozatát. A mérkőzés 2018 június 16-án került megrendezésre Üllőn, ahol a Pécel ellen 4-1 arányban diadalmaskodott csapatunk.

 

Kupagyőztesként most egy újabb megmérettetés vár ránk. Szuper kupa döntő mérkőzést játszunk a Pest megyei bajnok Taksony csapatával, 2018.07.25-én 17.30-kor Érden a városi csapat stadionjában.

 

Szkander Nemzeti Bajnokság Biatorbágyon

Elvitathatatlan, hogy ebben az eredményben nagyon erősen közrejátszott a juniorjaink teljesítménye és néhol a női kategóriák foghíjassága, de legalább idén már tudtunk női versenyzőt indítani és rögtön négyet. Azon már nem is gondolkodok hogy talán még jobb lehetett volna ez az eredmény, ha Zoli nem vágja le az ujját a verseny előtt 2 nappal egy közepesen olcsó Tescós baltával, vagy én mondjuk eltudom fordítani a fejem valamelyik irányba anélkül, hogy sikítanék. Ezek nálunk már ütemezett sérülések verseny előtt ha nem lennének hiányoznának.

Feliratkozás RSS - Események csatornájára