Országúti kerékpár

 

A Viadukt Se Cycling Team 2016 tavaszán indult a biatorbágyi sportegyesület szakosztályaként. A szabadtèri edzések kezdetben a kerékpár megfelelő kezelésére, és a helyes közlekedés elsajátítására készítik fel a gyerekeket, amely szerves alapját képezi a későbbi versenyeken való eredményes részvételnek is. A melegebb hónapokban márciustól - októberig a Szily-kastélyban specifikus kerékpáros ügyességi és technikai foglalkozások zajlanak.

Időpont:       

Hètfő - Szerda: 16:30 - 17:30 Szily-kastély

Ezek sokoldalúan fejlesztik a gyerekeket, miközben élvezetes és izgalmas feladatokat oldanak meg és gyakorolnak. Az alkalmak kiegészülnek az idősebb, már érettebb fiatalok számára a közúton való kilométer gyűjtéssel. 

A téli hónapokban a Szily-kastély torna termeiben készülünk a tavaszi szezonra koordináció, erő, és ügyességfejlesztő játékos foglalkozásokkal. 

Időpont:      

Hétfő: 16:30 - 17:30 Szily-kastély nagy tornaterem
Szerda: 15:30 - 16:30 Szily kastély tűzoltó szertár

Gyulai Gábor a Testnevelési Egyetemen diplomázott vezetőedző folyamatosan várja a gyerekek jelentkezését 6-7 éves kortól! Érdeklődés és minden egyéb információ az alábbi elérhetőségek valamelyikén kapható: 

E-mail: gyuluc1@gmail.com 
Tel: 0630/345-65-91