Táborok

Augusztus közepén tartottuk atlétika táborunkat, melyet idén első alkalommal, hagyományteremtő jelleggel hirdettünk meg. Minden napnak külön tematikája volt, mely alapján a gyerekek betekintést nyerhettek az egyes szakágak alapjaiba (egyik napon a futás, majd az ugrószámok, illetve dobószámok kerültek előtérbe). A hét folyamán strandoltunk is Tatabányán, illetve közös beszélgetést tartottunk az egészséges táplálkozás fontosságáról is.

A gyerekek eltérő életkorától függetlenül a vidám hangulat, közös játékok a foglalkozásokon és a pihenőidőben is elmaradhatatlanok voltak.

A tábor utolsó napjára meglepést tartogattunk a gyerekek számára: egy kis háziversenyt rendeztünk nekik, melynek alkalmával hármas csoportokban mérhették össze magukat 30 m-es futásban, helyből távolugrásban, valamint kislabda-hajításban. A majdnem hatévestől kezdve a 13 éves kiskamaszig mindenki beleadott mindent, hogy a legjobb eredményt érje el. A gyerekek nagy izgalommal várták az eredményhirdetést, ahonnan mindenki éremmel és boldogan térhetett haza.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, és biztosak vagyunk benne, hogy jövőre is lesz atlétika tábor!