Felnőtt csapat

Elérhetőségek

Szakmai vezető: Galántai Zsolt

Telefon: +36309339473

Cikkek

Csapatkapitányunk véleményét kérdeztük a szerdai Pest megyei kupamérkőzés után. Csapatunk 3-2 arányú győzelmet aratott a Szigethalom ellen, ezzel továbblépett a következő fordulóba. Góljainkat Golda András, Ladányi Lórinc és Vajda Dániel szerezte.
A bajnokság második fordulójában értékes döntetlent ért el felnőtt csapatunk hazai pályán a Nagykáta ellen. A harmadik fordulóban Szentendrére látogatunk, a mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik.
A 2019-2020-as bajnoki évadnak új edzővel vágott a Viadukt SE felnőtt csapata. Hollik András személyében jelentős játékosmúlttal és edzői tapasztalattal rendelkező szakember vette át csapatunk irányítását. Három győztes kupamérkőzés után az első bajnoki mérkőzésünkön is sikerült győzelmet aratni, a Dunavarsány otthonában 3-0 sikert értek el játékosaink.
Felnőtt csapatunk jelenlegi játékoskerete a 2019-2020 szezonra.
Felnőtt csapatunk őszi szezonjáról kérdeztük Csurka Zoltán vezetőedzőt.
Múlt héten a Dunakeszi, most hétvégén a Törtel csapata ellen szenvedtünk fájó vereséget. Bízunk a csapatban, meglesz az őszi dobogós helyezés!
A bajnokság 12. fordulóját követően kialakult a közvetlen élmezőny. A Dabas-Gyón, a Viadukt SE-Biatorbágy, a Gödöllő és a Nagykáta csapatai elhúztak az élmezőnytől. Amennyiben az elmaradt mérkőzésünket megnyerjük, két ponttal az éllovas mögött, nagyon kedvező pozícióban várhatjuk a folytatást.
Az előző fordulóban megszakadt 13 hete tartó veretlenségi sorozatunk a Tököl ellen, de Gödöllőn újra a korábbi formáját hozta a csapat és magabiztos győzelmet arattunk.
Egyszer minden sorozat megszakad és lehetőség nyílik arra, hogy egy új induljon. Viadukt SE-Biatorbágy-Tököl 0-4.

Oldalak

Tabella