Tájékoztatás a Labdarúgó bajnokság lezárásával és a feljutással kapcsolatban

A Viadukt Sportegyesület vezetősége az alábbi tájékoztatást adja a bajnokság lezárásával és a lehetséges feljutással kapcsolatban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői döntése értelmében a Pest megyei I. osztályú küzdelmek nem folytatódnak, a bajnokság hátralévő mérkőzéseit nem rendezik meg. A bajnoki táblázatok jelenlegi állapota a záró táblázat, a bajnokságnak nincs hivatalos végeredménye, így nincsenek bajnokok, érmesek és végeredmény alapján feljutók és kiesők sem. A záró táblázat első helyén álló csapatok lesznek jogosultak a 2020/21-es idényben az NBIII. osztályú bajnokságba történő nevezésre.

A Viadukt SE a 2019/2020-as szezon félbeszakításakor 18 forduló után vezette az Pest megyei I. osztályú bajnokságot, így az MLSZ döntése alapján kivívta a feljutást.

A harmadosztály licensz előírásainak a Viadukt SE a létesítmények infrastrukturális felkészültsége miatt jelenleg nem felel meg. Létesítményeink alkalmatlanok NB III-as mérkőzések rendezésére, ezáltal nincs esélyünk arra, hogy éljünk a lehetőséggel és a harmadosztályban folytassuk a versenyzést.

A vezetőség eltökélt célja, hogy a klub továbbra is meghatározó szereplője legyen Pest megye labdarúgásának és közben folyamatosan fejlesztve a sporttelepeket, felkészüljön az NBIII-as elvárásokra. Alapvető szakmai célunk nem változott, tovább építkezünk, utánpótlás játékosainkat pedig – a szakmai szempontokat figyelembe véve- minél fiatalabb korukban a felnőtt labdarúgásba bevezetni. A korábbi évekhez hasonlóan szeretnénk a következő években is sikeres szezonokat magunk mögött tudni.

Viadukt SE vezetősége


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net