Bozsik Nikolett

Elindul utánpótlás edzőinket bemutató rovatunk!!! ✅⚽️🥰
Következzen egyesületünk egyetlen női edzője, Bozsik Nikolett, aki az U10-11-es fiúk fejlődését segíti elő. ✅
Bozsik Nikolett❗️❗️❗️
Hogyan kerültél kapcsolatba a labdarúgással?❓
🗣Apukám kis koromtól kezdve, mindig magával vitt a foci meccseire és így megszerettem a labdarúgást. 2003-ban kezdtem el egyesületi szinten focizni Solymáron a fiúk között, majd 2005-ben a Ferencváros női csapatához igazoltam. Megfordultam még a Hidegkút, Metis, és a Pénzügyőr csapatánál is. 2010-ben egy régi ismerősöm megkeresett a Fradi női futsal csapatától, hogy próbáljam ki a futsalt…kipróbáltam és beleszerettem. 3 évet töltöttem náluk, majd Ferenczi Anna hívását elfogadva az Obsitos csapatához mentem. 2015-ben Frank Tamás megkeresésére a Tolna csapatához igazoltam, majd 2017-ben a Viadukt SE elindította női futsal csapatát és Ferenczi Annával közösen elindultunk a bajnokságban. Azóta is a Viadukt női futsal csapatát erősítem. 2010-től egészen 2017-ig a Futsalt és a nagypályás labdarúgást közösen űztem.
Miért döntöttél úgy, hogy az edzői hivatást választod?❓
🗣Az érettségi után mindenképpen a sport vonalon szerettem volna tovább menni. Elvégeztem a sportkommunikátori iskolát. A labdarúgás meghatározott szerepet tölt be az életemben, valamint a gyerekek iránti szeretetem ösztönzött arra, hogy elvégezzem a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett edzői képesítést, így labdarúgó edzőként azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.
Kérlek mutasd be eddigi edző karriered! Milyen egyesületeknél és korosztályoknál dolgoztál?❓
🗣Biatorbágyon kezdtem el az edzői pályafutásomat 2018 tavaszán. Első két évemet az U8-U9-es csapatánál töltöttem, januártól pedig az U10-U11-es korosztállyal foglalkozom.
Mutasd be jelenlegi csapatodat!❓
🗣Mint már említettem, januárban kerültem az U10-U11-es csapathoz. 2 hónapot tudtam velük dolgozni, majd a koronavírus járvány közbeszólt, és nem tudtunk edzéseket tartani. Augusztus közepétől kezdődik az új szezon és nagyrészt újra azokkal a gyerekekkel foglalkozom majd, akikkel az U8-U9-ben foglalkoztam, így nem lesznek teljesen ismeretlenek számomra. A gyerekekkel a Bozsik programban veszünk majd részt.
Mit gondolsz, milyen a jó edző?❓
🗣Azt gondolom, hogy nincs olyan abszolút tulajdonságlista, amelynek meg kellene felelnie minden jó edzőnek, és nem is csak a szakmai ismeretek mennyisége és milyensége határozza meg, ki a jó edző. Fontosnak tartom, hogy az edző figyelje a sportoló szükségleteit, higgyen a sportolójában, legyen nevelő és formálja a gyerekek személyiségét, és alakítsa ki a sporthoz való kötödést. Mivel egy edzőn nagy a felelősség, ezért nagyon fontos, hogy mit közvetít és hogyan irányít.
Mi az edzői hitvallásod? Milyen játékosokat szeretnél nevelni?❓
🗣Edzőként feladatomnak tartom azt, hogy segítsek a gyerekeknek a céljaik elérésében. Hiszem, hogy mindenkiben megvan az erő, kitartás, hogy merjen azzá válni, akivé szeretne! Sokszor csupán egy kis külső segítség kell, valaki, aki lelkesít, tanít, vagy épp erőt ad, teljesítményt kér, meghallgat. Edzéseim során próbálok arra törekedni, hogy a labdarúgás technikai és taktikai elemeinek oktatásán kívül nevelői munkát is végezzek. Szeretnék, olyan gyerekeket nevelni, akik talpraesettek, becsületesek, és a labdarúgás karrierjükben szép sikereket érjenek el.
Ha a világ bármely csapata tárt karokkal fogadna edzőként, melyiket választanád?❓
🗣Ha választanom kellene a Real Madrid csapatát választanám. Kis koromtól kezdve nekik szurkolók. De, ha előre tekintek a jövőbe, akkor elsősorban utánpótlás edzőként, illetve kislány vagy női csapatnál tudnám magamat elképzelni.

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net