Kihagyott helyzetek, bosszantó vereség

Felnőtt csapatunk sűrű programja tegnap folytatódott.

A Pest megyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen 3️⃣:1️⃣-es vereséget szenvedtünk Százhalombattán.
Vajda Dániel szezonbeli 14. találatával jól indult ugyan a mérkőzés, egyértelmű esélyesként domináltunk, de a sok kihagyott helyzet végül megbosszulta magát.

Lipők András értékelésében kitért a nem túl szerencsés időjárási körülményekre, a vereség okát viszont az elpuskázott helyzeteinkben látja.
👇
„Extrém időjárási körülmények közt remekül kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük és le is zárhattuk volna a találkozót, de a helyzeteket megint csak kihagytuk. Az ellenfél egy kontrából egyenlített. A második félidő ugyanúgy folytatódott, a kihagyhatatlant is elrontottuk és a futball törvénye büntetett, két ellentámadásból két gólt kaptunk. Sajnálom, mert ilyen körülmények ellenére is kifejezetten jól futballoztunk.”

A találkozó jegyzőkönyve itt érhető el ➡️ https://adatbank.mlsz.hu/match/54/14/22503/20/1609322.html

⚽️ Sok mérkőzésünk van még hátra, ezért nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket ebből a találkozóból.
Szombaton hazai pályán a Dunakeszi együttese érkezik hozzánk és egy győzelemmel még így is kellő nyomást helyezhetünk a Nagykátára a dobogóért folytatott versenyfutásban.

Ehhez kérjük most szurkolóink támogatását, védettségi igazolvánnyal megtekinthető a mérkőzés❗️

Mindent bele❗️💪 Hajrá, Vidok❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net