Kedves Sportbarátok, „C” körzetközponti minősítést kapott a Viadukt SE

Büszkén értesítünk mindenkit, egyesületünk olyan ütemben fejlődik, hogy rendkívüli elismerésben részesültünk: a jövőben, a Zsámbéki-medencében egyedüliként kaptuk meg a „C” körzetközponti minősítést.

Ez egy független nemzetközi cég, a Double Pass és az MLSZ által meghatározott szempontok alapján készült, több ponton átvilágított és nagyon szigorúan ellenőrzött rendszer szerinti minősítés.

A mi feladatunk biztosítani, hogy a környékünkön/körzetünkben a legtehetségesebb játékosok olyan elit utánpótlás-képzést kapjanak, amivel később a legmagasabb szinten folytathatják a szakmai fejlődést. Ezt az elismerést azzal vívtuk ki, hogy a Viadukt SE a körzetben a legfejlettebb infrastrukturális és kiemelkedő szakmai irányvonalon halad, amely a legjobb alapokat szolgálja a játékosok képzéséhez.

A Viadukt SE a körzetben az egyetlen olyan sportegyesület, ahol korosztályonként 2️⃣ edző foglalkozik a csapatokkal. Egyesületünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a környékbeli gyerekek megtalálják a szinteknek megfelelő képzést.

Nyártól az utánpótlás-rendszerünket átalakítjuk: egyedüli körzetközpontként a Viadukt SE jogosult kiemelt bajnokságban versenyeztetni csapatait. A jelenlegi képzési szintek mellett, minden korosztályban kiemelt csapatokat indítunk, akiket a legmagasabb szinten versenyeztethetünk. Edzői csapatunk is bővül: erőnléti-, mozgáskoordinációs- és kapus edzők, illetve egy fizioterapeuta segítik majd a komplex utánpótlás-képzést. Különös figyelmet fordítunk a 8-13 éves gyerekekre, akiknél nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni képzésekre. A 14-19 éves korosztálynak pedig posztspecifikus képzéseket indítunk.

Jelenleg, egyesületünk az ország legsikeresebb és legnépszerűbb csapatával, a Ferencvárossal működik együtt, ahová a tehetségeinket áramoltathatjuk.
Összefoglalva: az egyesületünk feladata az, hogy a kiemelt akadémiákba képezzük az arra megfelelő játékosainkat, illetve megtalálják nálunk azok a gyerekek, sportolók is az elképzeléseiket, akik hobbi szinten szeretnének, fejlett, modern és kiváló szakmai körülmények között sportolni.
Végül, de nem utolsó sorban, a fejlesztésnek köszönhetően, egyesületünk nyártól kiegészül egy minden igényt kielégítő, gyönyörű környezetben lévő, közvetlen a kerékpárút mellett megépült, új sportközponttal, így a környékbeli gyerekek biztonságban, védett kerékpárúton közlekedve is megközelíthetik a létesítményt.

⚽️ Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne profi körülmények között labdarúgó lenni vagy csak hobbiból, kiváló körülmények között, családias hangulatban futballozni❗️

💚🤍❗️ Építsük együtt a „VIDOK-Családot” ❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net