Felforgatott összeállításban pontvesztés Tökölön

Felnőtt csapatunk a tegnapi napon pótolta a Pest megyei I. osztályú bajnokság 25. fordulójából elhalasztott, Tököl elleni mérkőzését ➡️ http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1609359

A találkozó előzményei ezúttal sem alakultak számunkra kedvezően, ennek ellenére a még csak 19 éves Bertalan Márton szezonbeli első találatával sikerült megszereznünk a vezetést. A második félidőben már kispadra szorult későink is pályára tudtak lépni, de sajnos ez a végletekig kiélezett mérkőzés 2️⃣:2️⃣-es végeredménnyel zárult.

A sűrű versenynaptárról és a mérkőzés alakulásáról Lipők András vezetőedző beszélt értékelésében:
👇
„15 nap alatt ez volt az ötödik meccsünk, ráadásul többen nem értek oda időben, ezért át kellett szervezni a csapatot a kezdés előtt. Ennek ellenére jól kezdtünk, a vezetést is megszereztük, mi irányítottunk. A hazaiak egy egyéni hibából egyenlítettek, majd egy szögletből megfordították az eredményt. Mindent megtettünk a győzelem megszerzéséért, de csak döntetlenre sikerült.”
⚽️ Bár ezzel az eredménnyel, több győzelmének köszönhetően a Nagykáta várja kedvezőbb helyzetből a szombati rangadót, de a 3️⃣ pont esetleges megszerzésével nagy lépést tehetnénk a dobogó felé.

Hazai pályán elkél most a biztatás a srácoknak, várjuk szurkolóinkat minél nagyobb számban erre a bronzcsatára❗️🥉
Mindent bele❗️💪 Hajrá, Vidok❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net