Rangos utánpótlás tornán vettünk részt

U15-ös korosztályunk a hétvégén Debrecenben járt és a 3️⃣1️⃣. Karnevál Kupán képviselte Biatorbágyot. A péntektől-vasárnapig tartó túra a csapatépítés, tapasztalatszerzés mellett az MLSZ által szervezett Regionális Kiemelt bajnokságban induló csapatunk felkészülésének részét is képezte.

💬 Edzőjük, Tajti András értékelte a tornát, mely során fiaink 4️⃣ egy évvel idősebb gárdával is összemérhették tudásukat, korosztályukban pedig a 3️⃣. helyen végeztek.
👇
“Nagyszerű három napon vagyunk túl. A felkészülést tekintve kifejezetten hasznosnak bizonyult, hogy ennyi mérkőzést tudott játszani a csapat, meccsről-meccsre kerültek helyére a dolgok, heteket nyertünk ezzel a hétvégével. A srácok előtt le a kalappal, nem csak a pályán nyújtottak miatt, azon kívül is méltó módon képviselték klubunkat. Egy-egy ilyen kiruccanás még szorosabbra fűzi csapaton belül a kapcsolatokat, bízunk benne, hogy a strandolással, városnézéssel tarkított hétvégére évek múltán is örömmel emlékeznek majd vissza a gyerekek.”

⚽️ A csapat számára a bajnokság augusztus utolsó hétvégéjén veszi kezdetét, sikerekben gazdag idényt kívánunk a srácoknak❗️💪
⬇️💚🤍📸 Tekintsétek meg Andrisék Debrecenben töltött napjait 📸💚🤍⬇️


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net