Múlt heti eredményeink

Idei első bajnoki mérkőzését játszotta az U14, de pályán volt többek közt az U17, az U19 és felnőtt együttesünk is.
Kezdjük tehát a sort felnőtt csapatunkkal ⤵️
🟢 Viadukt SE – Gödöllői SK 1:2
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés
2022.02.26. szombat, 12:00 Pénzügyőr SE Kőér utca Sporttelep
⚽️ Gólszerző: Orbán Márk.
💬 „Magas szintű mérkőzést játszottunk a listavezetővel. Nagyon sok munkát tettek bele a találkozóba a játékosok, mint futásmennyiségben, mint taktikailag. Az első félidőben Orbán Márk révén szereztünk vezetést. A második félidőben a vendégek minőségi cserékkel kitudták egyenlíteni az állást, ezután mind a két együttes a győzelemre játszott. Mindkét kapunál voltak helyzetek, de kimaradtak, mígnem a 92. percben egy nagyon véleményes 11-est kapott a Gödöllő, amit értékesítettek, így megnyerték a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert ezen az összecsapáson nem érdemeltünk vereséget!”
Lipők András vezetőedző
🟢 Csákvár TK – Viadukt SE U-19 bajnoki mérkőzés 4:3
2022.02.23. szerda, 18:00 Tersztyánszky Ödön Sportközpont
Kezdő összeállítás: Terjék Á. – Pál B., Balázs A., Taferner D., Benke B. – Ullmann G., Horváth D., Haynes Á. – Mészáros B., Ullmann Á., Hajagos M.
Cserék: Cserei H., Sipos B., Homoki A.
⚽️ Gólszerzők: Cserei H., Horváth D. és Haynes Á.
Jók: Terjék Á., Pál B., Horváth D., Balázs A., Haynes Á.
💬 „Egy jó csapat ellen, hatalmas mérkőzést játszottunk. Játékosaink erőn felül teljesítettek, szép gólokat lőttünk, még az utolsó pillanatokban is voltak lehetőségeink, de sajnos a végén az ellenfelünk jött ki jobban a nagy rohanásból. Nagy dicséret illeti a csapatot, erre a teljesítményre lehet építeni!”
Sabján István edző
🟢 Csepel FC SE – Viadukt SE U-17 1:0
2022.02.26. szombat, 12:00 Csepel Stadion
Kezdő összeállítás: Horváth B. – Oszter H., Pál B., Sipos B. Benke B. – Horváth D. Vida M., Sipőcz T. – Pallós B., Homoki A., Cserei H.
Cserék: Tóth K., Papp B., Nánási D.
Jók: Pál B., Sipos B., Horváth D., Benke B.
💬 „Egy rossz minőségű talajon, ellenfelünk csak ívelgetett és kontrákra játszott, találtak egy gólt, amire mi nem tudtunk válaszolni és sajnos a nagy mezőnyfölényünket sem tudtuk gólra váltani.”
Sabján István edző
🟢 Viadukt SE – Balatonalmádi SE U-14 bajnoki mérkőzés 13:1
2022.02.26. szombat, 13:30 Zsámbéki SK Sporttelep
Kezdő összeállítás: Major T. – Hertelendy G., Ferkócza B., Bangó-Fi K., Kuti L. – Molnár K., Petróczi D., Szlávik B. – Lengyel M., Geréd-Király I., Nádházi S.
Cserék: Grozli Á., Balogh P.
⚽️ Gólszerzők: Geréd-Király I. (3), Kuti L. (3), Nádházi S. (3), Szlávik B. (3) és Lengyel Márk.
💬 „Megkezdte tavaszi bajnoki szereplését U14-es csapatunk. Zsámbékon fogadtuk Balatonalmádi együttesét az első fordulónkban. A csapat mindvégig nyugodtan játszotta saját játékát, a mérkőzés elejétől érezhető volt a két csapat közötti erőkülönbség. Hiába ellenfelünk fegyelmezett játéka, a 18. percben megtört a jég és megszereztük első találatunkat. A végeredmény 13:1 lett, a héten már a Csákvár elleni folytatásra készülünk.”
Tajti András edző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net