Eredményeink az előző játékhétről (2022.09.26-10.02.) ⚽️🟢

Számos bajnoki találkozó, Kölyökliga és Bozsik fordulók az elmúlt napok kínálatából.
🟢 Viadukt SE – Pereg SE 1:2 (1:2)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8. forduló
2022.09.28. szerda, 18:30 Iharosi sportpálya
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Horváth Á., Kinyik Á., Orbán M., Mérey M. – Fehér-Kaplár Zs., Tóth R., Márki K. – Zachán A., Vajda D., Hajagos D.
🔁 Cserék: Lipők A., Pál B., Fröhlich M., Horváth B., Stadler B., Molnár Á., Szeleczky Á.
⚽️ Gólszerzőnk: Zachán András.
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést, de sajnos valami megfordult a mérkőzés 15. percétől. Elkezdtünk kapkodva, pontatlanul játszani és az ellenfél megfordította a találkozót. A második félidőben voltak próbálkozásaink, de sajnos nem voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára.”
🟢 Nagykáta SE – Viadukt SE 5:2 (2:0)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 7. forduló
2022.10.01. szombat, 16:00 Tápiószentmártoni Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Lipők B. – Stadler B., Kinyik Á., Orbán M., Szeleczky Á. – Fehér-Kaplár Zs., Tóth R., Márki K. – Horváth Á., Vajda D., Hajagos D.
🔁 Cserék: Lipők A., Varga-Sebestyén B., Miskei M., Zachán A.
⚽️ Gólszerzőink: Kinyik Ádám és Vajda Dániel.
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést, letámadtuk ellenfelünket és nálunk volt többet a labda, de sajnos gólt nem sikerült szereznünk. Majd egy ártalmatlan szögletből öngólt fejeltünk és rá 8 percre eladtuk a labdát hátul, aminek következtében már 2:0-ra vezetett az ellenfél a semmiből. Innentől kezdve futottunk az eredmény után. A második félidő elején sikerült gólt szereznünk, de lélektanilag a lehető legrosszabbkor, megint egy egyéni hibából kaptunk gólt és morálisan összetörtünk ott. Nagyon bosszantó vereség volt, tanulnunk kell ebből is, pár játékosomnak sokkal több melót kell beletennie, mint ezen a mérkőzésen.”
Soóky Norbert vezetőedző
🟢 Komárom VSE – Viadukt SE 1:1 (0:0)
U-19 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.01. szombat, 10:00 Czibor Zoltán Sporttelep
🔝 Kezdő összeállítás: Molnár Á. – Pál B., Fröhlich M., Mérey M., Benke B. – Ullmann G., Császár Z., Horváth D. – Szabó B., Homoki A., Cserei H.
🔁 Cserék: Kócsi Sz., Oszter H., Csürke P., Marosi B., Melega B., Papp B.
⚽️ Gólszerzőnk: Szabó Benjámin.
👇
💬 „Lassan, körülményesen kezdtük a meccset, egy szinte csak kontrákra berendezkedett ellenféllel szemben. Ebből adódóan 3-4 nagy helyzetet is kialakítottak ellenünk, szerencsénkre elhibázták azokat. A félidő végére már koncentráltabban, gyorsabban játszottunk, a labdabirtoklási fölény is megvolt. Ennek ellenére csak egy ziccert tudtunk kidolgozni, amit a kapusuk nagy bravúrral védett. A második félidőben már végig mi domináltunk. Egy jól felépített támadás és Ullmann Gergő remek passza után, Szabó Benji megszerezte a vezetést. A mérkőzés vége előtt két perccel, egyéni fegyelmezetlenség miatt, tizenegyesből kiegyenlített a Komárom. A szabályok szerint kiállításnak és labdaejtésnek kellett volna következnie, talán így jobban jártunk… Összességében igazságos eredmény született.”
Urbán Zoltán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – BKV Előre SC 8:1 (3:1)
U-17 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.02. vasárnap, 15:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Homoki A. – Oszter H., Vida M., Horváth B., Nánási D. – Pallós B., Bangó-Fi K., Szarka D. – Ráth M., Kronn E., Mohácsi M.
🔁 Cserék: Kis Cs., Kaba L.
⚽️ Gólszerzőink: Kronn Emilio (4), Oszter Horka (3) és Szarka Domonkos.
👇
💬 „A mérkőzésen végig sikerült dominálnunk, azonban az első 20 percben lassan járattuk a labdát, mindig egyel többet értünk labdába, mint azt kellett volna, illetve az ellenfelünk mély, zárt védekezését is nehezen tudtuk feltörni. Ennek meg is lett a következménye, egy előre ívelt labdával sikerült mögénk kerülniük, majd az akció végén a játékvezető tizenegyest ítélt a javukra, amelyet sikeresen értékesítettek. A gól után sikerült magasabb fokozatra kapcsolni a játékosoknak. Először egyenlítettünk, majd megfordítottuk a mérkőzést. A második gólunk után felszabadultan, szép támadásokat vezetve tovább tudtok növelni az előnyünket, a párharcokat is rendre megnyertük. A játék képe alapján megérdemelt a nagyarányú győzelem.”
Kovács Milán utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Szent István SE 2:1 (2:1)
U-15 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.01. szombat, 10:00 Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Major T. – Ferkócza B., Bangó-Fi K., Hajagos P., Márkus Sz. – Petróczi D., Mohácsi M., Molnár K. – Lengyel M., Grózli Á., Geréd-Király I.
🔁 Cserék: Melicher M., Sándor M., Szlávik B., Kiss A., Zsáki D.
⚽️ Gólszerzőink: Geréd-Király István és Mohácsi Milán.
👇
💬 „Megszerezte idei első győzelmét U15-ös csapatunk a 3. mérkőzésén. Nagyon vártuk már, hiszen az elmúlt két meccsen is minden esélyünk megvolt rá, hogy pontokat szerezzünk, de valami hiányzott, ami a most szombati találkozón megvolt a csapatban. Nagyon jól, gyors góllal kezdtük a találkozót, élesebbek voltunk előre és hátra is ellenfelünknél, így már a 15. percre meg is dupláztuk az előnyünket. A SZISE sokat tett a szépítésért, mialatt fontos helyzetek maradtak ki nálunk, így szépíteni még ugyan sikerült az első félidőben a vendégeknek, de pontot már nem tudtak hazavinni. Nagy jó arcát mutatta a csapat, ami az odafigyelést illeti, játékban igen szép periódusaink voltak.”
Tajti András utánpótlás vezetőedző
⚽️ Szigethalom SC – Viadukt SE 1:0 (0:0)
U-14 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.10.01. szombat, 10:00 Szigetszentmiklósi Sporttelep
👇
🔝 „Nagyiramú, hajtós mérkőzést hozott a szombati délelőttünk. Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, szívüket-lelküket tették bele ebbe a 80 percbe. Taktikánkat végig betartva, éretten futballoztunk. Öröm számomra, hogy rengeteg szép megoldást láttam, amit edzéseken is gyakorlunk. Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy elhozzuk a három pontot, azonban ellenfelünknek egy óriási hibát követően sikerült megszereznie a vezetést és utána a győzelmet. A hibát ez esetben nem mi követtük el, hanem az a három tagból álló csapat, aki a mérkőzésen még “jelen” volt. Csütörtökön a Csákvár együttesét fogadjuk, küzdeni fogunk, hogy jobb kedvvel hagyhassuk el a pályát a mérkőzés után.”
Miskei Milán utánpótlás vezetőedző
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE 3:1
U-13 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.09.28. szerda, 18:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Mérey M., Kovács T., Dalnoki M., Kiss Zs. – Pancza Z., Csillag D., Varga B. – Tari P.
🔁 Cserék: Éles Á., Hanczwikl Z.
⚽️ Gólszerzőnk: Varga Bence.
👇
💬 „Az első két negyedben azt történt a pályán, amit a Dorog akart. Lendületesek, gyorsak, határozottabbak voltak nálunk. A párharcokat kerültük, így azokat megnyerni sem sikerült. Majd az utolsó két játékrészben már mi irányítottuk a játékot, támadásaink veszélyesek voltak, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Az utolsó játékrészben mindent egy lapra feltéve rohamoztunk az egyenlítésért, de sajnos nem sikerült. Ellenfelünk a lefújás előtt pedig újabb gólt szerzett, amivel eldöntötte a három pont sorsát. Az utolsó két játékrészben mutatott teljesítményünk remek volt, de ezen a napon a Dorog megérdemelt győzelmet aratott.”
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE 3:4
U-12 Regionális bajnoki mérkőzés
2022.09.29. csütörtök, 18:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
🔝 Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Lelkes-Sághy Zs., Kovács T., Mérey M., Kiss Zs. – Korbuly M., Csillag D., Pancza Z. – Győri D.
🔁 Cserék: Regős L., Gidai N., Hanczwikl Z., Wágner R.
⚽️ Gólszerzőink: Pancza Zalán (3) és Csillag Dominik.
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink, de rossz döntéseket hoztunk az ellenfél kapuja előtt. Ellenfelünk gyors támadásokat tudott vezetni labdavesztéseink után, amiből váratatlanul megszerezték a vezetést. Szerencsére gyorsan tudtunk válaszolni a bekapott gólra. Sajnos pontatlanul játszottunk az első két negyedben, csakúgy, mint az előző nap az U13-as csapat. Az utolsó két negyed viszont fordulatot hozott. Nagyobb sebességre tudtunk kapcsolni, aminek eredménye gólokban is megmutatkozott. A hazai csapat mindent megpróbált, hogy egyenlíteni tudjon, de a srácok jól állták a sarat és győzelemmel vonulhattak le a pályáról az eddig veretlen hazaiak ellen.”
Kóródi Ferenc utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Dorogi FC 1:4
🟢 Viadukt SE – Budai FC SE 0:4
🟢 Viadukt SE – Dunakanyar SE 3:0
🟢 Viadukt SE – REAC 6:1
🟢 Viadukt SE – Újpest FC 3:0
🟢 Viadukt SE – Érdi VSE 5:1
U-11 Régiós Bozsik torna III. forduló
2022.10.01. szombat, 9:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
🔝 Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Csiki Á., Kovács M. – Király U., Őrffy B., Fogarasi B. – Balázs-Hegedűs Á.
🔁 Cserék: Józsa D., Csikós F.
👇
💬 „A harmadik Régiós tornán visszafogottan kezdtünk, elég nehezen lendültek bele a srácok. Ezután viszont jöttek a szép és bátor megoldások, vele együtt a gólok, győzelmek is. Meghatározó szereplői vagyunk ennek a tornasorozatnak, bármilyen összeállításban vegyünk is rajta részt.”
Farkas Arnold utánpótlás vezetőedző
🟢 Viadukt SE – Páty II. 6:0
🟢 Viadukt SE – Asterix II. 2:4
🟢 Viadukt SE – Budakeszi LA II. 3:1
🟢 Viadukt SE – Herceghalom 4:1
🟢 Viadukt SE – Budajenői KSE 1:3
U-10–11 Körzeti Bozsik torna II. forduló
2022.10.02. vasárnap, Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Endes K. – Rutai G., Kardos Z. – Kozák M., Józsa D., Erdélyi M. – Simányi Á.
🔁 Cserék: Koósz P., Szabados J.
👇
💬 „Ezen a hétvégén került megrendezésre a második, őszi Körzeti Bozsik torna.
5 mérkőzést játszott a csapat, az Asterix, a Páty, a Budakeszi, a Budajenő és a Herceghalom csapatai ellen. Mindegyik mérkőzés helyzetekben és gólokban gazdag volt. Védekezésben sajnos sok volt a hiba és a bizonytalanság, de ezeket az edzésen átbeszéljük és kijavítjuk. Gratulálok a fiúknak. Hajrá, VIDOK!”
Pénzes Kristóf utánpótlás edző
🟢 Viadukt SE – Budakeszi LA 0:4
🟢 Viadukt SE – Asterix SC 4:1
🟢 Viadukt SE – Törökbálint 1:3
🟢 Viadukt SE – Budakeszi LA 1:2
U-10 Körzeti Bozsik torna II. forduló
2022.10.02. vasárnap, Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Szopkó D. – Garay J., Cserei Á. – Koller B., Bacsik B., Litschauer N. – Papp N.
🔁 Cserék: Horváth V., Loós Á.
🟢 Dunakanyar – Viadukt SE 0:18
🟢 Viadukt SE – Mészöly Focisuli 6:1
U-9 Kölyökliga mérkőzés
2022.10.02. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Paróczai S. – Stelczer M. – Pordány Á., Pintér J. – Pásztor B.
🔁 Csere: Burián B.
👇
💬 „A Kölyökliga 3. fordulóján vettünk részt vasárnap. Az első mérkőzésen sikerült egy nagyarányú győzelmet elérni, ami elég löketet adott a következő meccsre. A második mérkőzésen a Mészöly ellen léptünk pályára, magasan védekeztek, folyamatosan letámadtak, de sikerült kihozni a labdát és szép támadásokat felépíteni, amelyekből rendre gól született. Az első félidőben el is döntöttük a meccset, azonban a második félidőben az ellenfélnek volt bőven lehetősége gólt szerezni. Egy ilyen jó csapat ellen 6:1-re nyerni nagyon szép teljesítmény, az első helyről várhatjuk a folytatást. Gratulálok a srácoknak, öröm volt nézni őket.”
Zachán András utánpótlás edző
🟢 Ikarus BSE – Viadukt SE 3:3
U-8 Kölyökliga mérkőzés
2022.10.02. vasárnap, Bánka Kristóf Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Paulik M. – Kmeczkó B., Tomanóczy Cs. – Kiss K., Katrus B.
🔁 Cserék: Cserniczky Cs., Király K., Varga B.
👇
💬 „A Kölyökliga 3. fordulóján jártunk, ahol sajnos csak egy meccset játszottunk, a másik ellenfelünk betegség miatt nem tudott eljönni. Kicsit fáradtabbnak éreztem ezúttal a csapatot, elég mozgalmas hetük volt, sok helyzetünk kimaradt, így most a győzelmet nem sikerült megszerezni, de összességében egy pörgős, jó meccset játszottunk.”
🟢 Viadukt SE – Budafoki LC 9:2
U-8 Edzőmérkőzés
2022.09.30. péntek, Forrás Sportközpont
🔝 Kezdő összeállítás: Paulik M. – Kmeczkó B., Tomanóczy Cs. – Kiss K., Katrus B.
🔁 Cserék: Cserniczky Cs., Király K., Török Zs., Varga B.
👇
💬 „Pénteken edzőmérkőzést játszottunk a Budafok csapatával, ahol egy nagyarányú győzelmet arattunk. Labdakihozatalaink, letámadásaink működtek, szép támadásokat vezettünk, illetve egyéni akciókból is szereztünk gólokat. Nagyon jó csapatteljesítményt nyújtottak a gyerekek, mindenki ügyes volt.”
Ferencz Kata utánpótlás edző
Hajrá, VIDOK❗️💚

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net