Tornagyőzelem Törökbálinton 🏆

Március 15-én, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emléknapján ismét utánpótlástornát szervezett az ARËNA Törökbálint.
Legifjabb labdarúgó palántáink a legutóbbi, januári megmérettetéshez hasonlóan, ezúttal sem találtak legyőzőre, és a büntetőrúgások izgalmai után a döntőben már egy igazán magabiztos sikernek örvendhettek. 🎉🙋‍♂️
🥇 Aranyérmes csapatunk tagjai: Kovács Zétény, Pordány Zalán, Erdős Vilmos, Nagy Vencel és Abroncsos Ákos.
• Csoportmeccsek ⤵️
🆚 Viadukt SE – Liver FC Budaörs 10:3
🆚 Viadukt SE – Puskás Akadémia FC II. 11:0
🆚 Viadukt SE – Pereg SE 9:1
🆚 Viadukt SE – Pátyi SE 7:0
• Elődöntő ⤵️
🆚 Viadukt SE – Puskás Akadémia FC I. 7:6 (büntetők után)
• Döntő ⤵️
🆚 Viadukt SE – Liver FC Budaörs 9:2
👇
💬 „Egy újabb nagyon színvonalas tízcsapatos teremtornán vettünk részt U7-es legénységünkkel. Két 5 csapatos csoport lett kialakítva. Mind a négy csoportmeccsünket meggyőző fölénnyel, szemre is tetszetős játékkal nyertük meg, így csoportelsőként kerültünk a legjobb négy közé. Itt a másik csoport második helyezett csapata várt ránk. Rendkívül kiélezett meccset játszottunk a kiváló erőkből álló Puskás Akadémia I.-es csapata ellen. A rendes játékidő végén döntetlen volt az állás, következett a büntetőpárbaj. Itt mi mind a három büntetőnket berúgtuk, ellenfelünk viszont egyet elhibázott, így döntőbe jutottunk. A döntőben az a Liver Budaörs várt ránk, akiket a csoportmeccsek során egyszer már legyőztünk, így joggal bizakodhattunk a végső sikerben is. A mérkőzésen ismét nagyon meggyőző játékkal rukkoltunk elő, így nem volt kérdés a tornagyőzelem. Az egész tornán mind a hat mérkőzésünkön nagyon motiváltak voltak a gyerekek. Végig bátran, győzelemre törően játszottak, így teljesen megérdemelten nyerték meg ezt a kiváló csapatokat felvonultató tornát. Igazán büszkék vagyunk rájuk!”
Abroncsos Gábor – Marozs László edzőpáros
Szép volt, fiúk❗️💚


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net