Taksony SE 2-2 Viadukt SE 🟢

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 8️⃣. fordulójában Taksonyba látogatott, ahol pontosztozkodással ért véget a találkozó.

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy megszerezte első gólját csapatunk színeiben 18 éves játékosunk, Tóth Richárd, valamint ezúttal is eredményes volt Orbán Márk is, aki 7️⃣ bajnoki forduló alatt immár a negyedik gólját szerezte 💥
💬 Vezetőedzőnk, Lipők András értékelésében kitért a játék képének hektikusságára és a kissé indiszponált egyéni teljesítményekre, összességében azonban egyáltalán nem elégedetlen a Taksonyban szerzett egy ponttal:

„Jól kezdtük a mérkőzést, de a huszadik perc után idegessé és kapkodóvá vált a játékunk, ezáltal pontatlanná is. A mi ziccerünk kimaradt és az ellentámadásból rögvest hátrányba is kerültünk, amit ugyan még sikerült megfordítani, de az a mai koncentrációnkon múlott, hogy a mérkőzés vége előtt egy szabadrúgást követően kiegyenlített a hazai csapat. Sajnos ebben a meccsben nem volt több, de ez legyen a legnagyobb problémánk, hogy idegenben döntetlent játszunk egy jó csapat ellen.”

⚽️ Ezen a hétvégén újabb hazai bajnoki vár labdarúgóinkra egy újabb feljutóval, a Gyömrő együttesével mérkőzünk meg szombaton 1️⃣5️⃣ órától az Iharosban.
Legyünk ott minél többen a lelátón❗️📣 Zúgjon ismét a Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net