Országúti kerékpár

A Viadukt Se Cycling Team 2016 tavaszán indult a biatorbágyi sportegyesület szakosztályaként. A szabadtèri edzések kezdetben a kerékpár megfelelő kezelésére, és a helyes közlekedés elsajátítására készítik fel a gyerekeket, amely szerves alapját képezi a későbbi versenyeken való eredményes részvételnek is. A melegebb hónapokban márciustól – októberig a Szily-kastélyban specifikus kerékpáros ügyességi és technikai foglalkozások zajlanak.

Időpont:

Hètfő – Szerda: 16:30 – 17:30 Szily-kastély

Ezek sokoldalúan fejlesztik a gyerekeket, miközben élvezetes és izgalmas feladatokat oldanak meg és gyakorolnak. Az alkalmak kiegészülnek az idősebb, már érettebb fiatalok számára a közúton való kilométer gyűjtéssel.

A téli hónapokban a Szily-kastély torna termeiben készülünk a tavaszi szezonra koordináció, erő, és ügyességfejlesztő játékos foglalkozásokkal.

Időpont:

Hétfő: 16:30 – 17:30 Szily-kastély nagy tornaterem
Szerda: 15:30 – 16:30 Szily kastély tűzoltó szertár

Gyulai Gábor a Testnevelési Egyetemen diplomázott vezetőedző folyamatosan várja a gyerekek jelentkezését 6-7 éves kortól! Érdeklődés és minden egyéb információ az alábbi elérhetőségek valamelyikén kapható:

E-mail: gyuluc1@gmail.com
Tel: 0630/345-65-91

Készítette és karbantartja a weboldal.net