Budakalászi MSE 3-1 Viadukt SE 🟢

Felnőtt csapatunk a Pest megyei labdarúgó-bajnokság 1️⃣0️⃣. fordulójában, alig egy hónap elteltével ismét Budakalászra látogatott, ez a mérkőzés azonban teljesen más forgatókönyvet hozott, mint a korábbi összecsapás.

Utánpótlás edzőnk, Horváth Ádám találata ezúttal csak a szépítésre volt elegendő, több alkalommal már nem tudtuk átjátszani a jó napot kifogó kalásziakat.
💬 A mérkőzést követően vezetőedzőnk, Lipők András beszélt a látottakról:

„Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy azt elterveztük. Jól kezdtünk, volt is két nagy helyzetünk, ami kimaradt, majd az ellenfél egy kontra után vezetést szerzett. Egyenlíthettünk volna, de még 11-esből sem sikerült gólt szereznünk. Később természetesen jött a második hazai találat, amire ugyan tudtunk válaszolni, és még az egyenlítés is benne volt a meccsben, de a hazaiak harmadik találata végképp eldöntötte a találkozót. Nagy kár érte, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ma nem érdemeltünk győzelmet, mert a hazaiak lelkes játékát nem tudtuk kompenzálni, egy jobb teljesítményt produkálva. Pozitívum azért így is akadt, bemutatkozott bajnoki mérkőzésen csapatunkban a 16 éves Terjék Ármin.”

⚽️ Sokáig nem szabad foglalkozni ezzel a vereséggel, a héten ugyanis két mérkőzés vár játékosainkra.
Elsőként a holnapi napon pótoljuk a Tököl elleni találkozónkat, majd pedig vasárnap a Nagykáta együttesét fogadjuk hazai pályán az Iharosban, melynek a kezdési időpontja már 1️⃣3️⃣:3️⃣0️⃣ perc lesz❗️

Szurkoljunk együtt minél többen a csapatnak❗️📣 Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net