Dunaharaszti MTK 1️⃣ – 1️⃣ Viadukt SE 🟢⚪️

Felnőtt csapatunk a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 1️⃣4️⃣. fordulójában egy bajnokesélyes, nívós ellenféllel találkozott.
A tabellát tekintve előzetesen a hazaiak számítottak a párharc esélyesének, de játékosainkat ez még inkább motiválta, igyekeztek borítani a papírformát a korábbi NB-s játékosok sora ellen 💥
Hajtós mérkőzésen, a második félidőben Vajda Dániel újabb bajnoki találata révén a vezetést is megszereztük és a Dunaharaszti veretlensége is csak egy a ráadásban értékesített büntetőn múlott.
💬 Vezetőedzőnk, Lipők András véleménye szerint is szép teljesítményt nyújtottak a fiúk, értékelésében gratulált játékosainknak:
👇
„Egész héten láttam az elszántságot a játékosokon, nagyon készültünk a bajnokjelölt elleni mérkőzésre. Más szerkezeti felállásban, támadni és nem védekezni mentünk Dunaharasztiba, amivel eléggé megleptük a hazaiakat. A játék minden elemében felülmúltuk őket és már az első félidőben 2-3 gólos előnyt szerezhettünk volna, ha berúgjuk a helyzeteinket.
A 75. percben Vajda Dani találatával teljesen megérdemelten megszereztük a vezetést, amit csak a bíróspori tudott egalizálni a 91. percben egy teljesen véleményes büntetővel.
Nagyon büszke vagyok a csapatra és hatalmas gratuláció jár nekik ezért a teljesítményért!”
⚽️ Az őszi szezon utolsó mérkőzéséhez érve, szombaton 1️⃣3️⃣ órakor hazai pályán fogadjuk majd a Pilisiek labdarúgóit.
📣 Buzdítsuk a srácokat minél többen❗️💪 Hajrá, VIDOK❗️💚🤍


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net