⚽️ További eredményeink ⚽️🟢

Felnőtt csapatunk múlt hétvégi bajnokija mellett pályán volt még az U17 és az U15, de kezdetét vette a Kölyökliga tavaszi folytatása, és színvonalas utánpótlás tornán vendégeskedett U9-es korosztályunk.
Gól nélküli döntetlen a Maglód otthonában ⤵️
🟢 Maglód – Viadukt SE 0:0
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés
2022.03.05. szombat, 14:30 Kertész Károly Sporttelep
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést, voltak helyzeteink, amik sajnos kimaradtak, többet birtokoltuk a labdát az első félidőben. A második félidőben feljavultak a hazaiak, több helyzetet kidolgoztak, ezeket azonban hatástalanítottuk, ezért maradt az igazságosnak mondható 0:0-ás döntetlen.”
Lipők András vezetőedző
Fordulatos mérkőzésen ikszelt az U17 ⤵️
🟢 Viadukt SE – Városi SE Dunakeszi U-17 bajnoki mérkőzés 3:3
2022.03.06. vasárnap, 17:00 Kelen SC Sporttelep
Kezdő összeállítás: Sipőcz T. – Benke B., Sipos B., Pál B., Oszter H. – Horváth B., Papp B., Horváth D. – Pallós B., Homoki A., Cserei H.
Cserék: Kronn E., Nánási D., Tóth K.
⚽️ Gólszerzők: Cserei Hunor (2) és Sipos Bence.
💬 „Az első félidőben örömjáték volt és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiknek a nagy részét kihagytuk. A második félidőt jól kezdtük és rúgtunk két gólt, már azt hittük, hogy “sok-kevés” lesz, amikor az ellenfél rúgott két gólt a semmiből. Ez abszolút megzavart minket és a végén még örültünk az 1 pontnak is.”
Sabján István edző
Győzelemmel kezdte a tavaszt az U15 ⤵️
🟢 Soroksár SC – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 0:2
2022.03.05. szombat, 12:00 Szamosi Mihály Sporttelep
Kezdő összeállítás: Marosi B. – Kanter B., Fodor T., Balázs B., Incze G. – Borzók A., Kocsis Zs., Oláh K. – Páva M., Lengyel M., Farkas P.
⚽️ Gólszerzők: Oláh K. (2).
💬 „Győzelemmel kezdte a tavaszi idényt a Kiemelt bajnokságban szereplő U15-ös csapatunk. Bár a mérkőzés előtt még nem állt jól a szénánk, nem csak, hogy csere nélkül kellett ellátogatnunk a sok hiányzó miatt a Soroksár otthonába, az U14-ből is kaptunk segítséget, hogy teljesíteni tudjuk a mérkőzést. Ennek ellenére, a csapat szervezetten, együtt nagyon jól dolgozva indult neki a találkozónak, és bár a mérkőzésen javarészt ellenfelünk dominált labdával, jól sáfárkodtunk a lehetőségeinkkel, pontrúgásból kétszer is eredményesek tudtunk lenni. A védelem megdolgozott a szerencséjéért is, azért meg még inkább, hogy kapott gól nélkül hozta le a találkozót. Több szempontból is nagyon értékes ez a három pont a csapatnak, ezt a kilátogató, csapatból hiányzók is érzékeltették.”
Tajti András edző
Megkezdődtek a Kölyökliga tavaszi küzdelmei ⤵️
🟢 Viadukt SE – Szigethalom SC Kölyökliga mérkőzés 17:1
🟢 Mogyoród FC – Viadukt SE Kölyökliga mérkőzés 7:2
2022.03.06. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum
⚽️ Gólszerzők: Pancza Z. (11), Gidai N. (3), Hanczwikl Z. (3) és Kiss Zs. (2).
💬 „Az első mérkőzésünk csak örömszerzésre volt jó, a második meccs volt az igazán értékmérő. Egy jó tempóban focizó ellenfél ellen kellett játszanunk, ahol a Mogyoród rávilágított arra, hogy miben is kell fejlődnünk. Sok ilyen partner ellen kell játszanunk, és akkor tudunk majd fejlődni.”
Farkas Arnold edző
Utánpótlás tornán jártak a kicsik ⤵️
🟢 75JP Torna U-9
2022.03.05. szombat, Varga Zoltán Sporttelep
👇
💬 „A szombati napon részt vettünk egy U9-es tornán, Budapesten. 12 csapat mérte össze erejét. A mérkőzések között nagyon minimális pihenőidő volt, dicséret illeti a szervezőket. Nagyon hasznos volt számunkra ez a torna, hiszen az olyan csapatoktól, mint pl. a Budapest Honvéd, sokat tudunk tanulni. Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki részt vett a tornán, hiszen mindegyik meccsen próbáltuk a saját focinkat játszani, ez természetesen volt, hogy az eredmény rovására ment, de ilyen a foci. Úgy gondolom, hogy mindegyik ellenfelünkkel fel tudtuk venni a versenyt, a kapu előtt határozottabbnak kell lennünk, és akkor még több győzelmet tudunk majd aratni.
Külön kiemelném, hogy az utolsó mérkőzésen büntetőpárbajban múltuk felül az ellenfelünket. Hajrá VIDOK!”
Zachán András edző
🙋‍♂️📸 Fogadjátok sok szeretettel a hétvégi mérkőzéseinkről készült képeinket 📸🙋‍♂️


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net