Az elmúlt hét bajnoki eredményei (2022.03.14-20.) ⚽️🟢

Utolsó pillanatokban szerzett góllal győzött felnőtt csapatunk, utánpótlás korosztályaink pedig szinte kivétel nélkül pályára léptek a szombati a napon.

Elhoztuk a 3 pontot a Vecsés otthonából ⤵️
🟢 Vecsési FC – Viadukt SE 2:3
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés
2022.03.19. szombat, 15:00 Vecsés Városi Sporttelep
⚽️ Gólszerzők: Tóth Richárd, Márki Kornél és Pongrácz Péter.
👇
💬 „Nagy és értékes győzelmet arattunk a jó formában lévő Vecsési csapat otthonában.
Mi szereztünk vezetést a mérkőzés elején, de a hazaiak hamar megfordították az eredményt és akár nagyobb előnyt is szerezhettek volna. A védekezésünk nem volt megfelelő ebben az időszakban. A szünetben átbeszéltük a problémákat és két kényszerű cserét is végre kellett hajtani. A játékosok jól reagáltak a változtatásokra és gyorsan sikerült kiegyenlíteni, majd az utolsó percben a győzelmet is megszerezni. Nagyon elégedett voltam a csapat játékával, hozzáállásával és külön öröm hogy fiataljaink remekül szálltak be egy ilyen éles összecsapásba. Nagy gratuláció!”
Lipők András vezetőedző
Utánpótlás eredményeink ⤵️
🟢 Viadukt SE – Balatonfüredi USC U-19 bajnoki mérkőzés 4:2
2022.03.16. szerda, 18:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Terjék Á. – Benke B., Taferner D., Sipos B., Pál B. – Mészáros B., Horváth D., Haynes Á. – Homoki A., Ullmann Á., Cserei H.
Cserék: Hajagos M., Melega B., Papp B., Pál M.
⚽️ Gólszerzők: Haynes Áron (2), Cserei Hunor és Homoki András.
🟢 Soroksár SC – Viadukt SE U-17 bajnoki mérkőzés 5:2
2022.03.19. szombat, 17:00 Szamosi Mihály Sporttelep
Kezdő összeállítás: Nánási D. – Benke B., Sipos B., Pál B., Oszter H. – Horváth D., Sipőcz T., Kronn E. – Pallós B., Homoki A., Cserei H.
Cserék: Horváth B., Papp B., Tóth K., Vida M.
⚽️ Gólszerző: Cserei Hunor (2).
🟢 Viadukt SE – LUA Baja U-15 bajnoki mérkőzés 2:3
2022.03.19. szombat, 14:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Balázs Bende – Kanter B., Fodor T., Balázs Benedek, Incze G. – Páva M., Szarka D., Oláh K. – Borzók A., Molnár K., Farkas P.
Csere: Lengyel M.
⚽️ Gólszerzők: Oláh Kristóf és Páva Márton.
👇
💬 „Nagyon nagy változáson ment keresztül a csapat a hónapok alatt. Ugyan vereséget szenvedtünk hazai pályán a Bajai együttes ellen, az utolsó pillanatig próbált a csapat talpra állni és nem reménytelenül küzdött az egyenlítésért. Fájó, hogy nem sikerült, igazán megérdemeltük volna. Két fiatalabbal és kapus nélkül indultunk neki a találkozónak, kétszer is kétgólos hátrányba kerültünk, korábban többször elég volt ennyi ahhoz, hogy a mérkőzés vereségbe csorogjon. A tavaszi szezon alatt ilyen még nem fordult elő, annak ellenére, hogy több nehézséggel küzdünk, mint valaha. Ezt nagyra értékelem, büszke vagyok a fiúkra, méltó módon képviselték klubunkat ezen a találkozón is. Papíron nemigen lesz könnyebb találkozónk, tehát nincs sok idő bánkódni, ez a szezon sokat fog erősíteni a csapaton.”
Tajti András edző
🟢 Iváncsa KSE – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 1:6
2022.03.19. szombat, 12:00 Iváncsa Sporttelep
Kezdő összeállítás: Major T. – Kuti L., Hajagos P., Ferkócza B., Márkus Sz. – Petróczi D., Geréd-Király I., Szlávik B. – Oszlár Zs., Grozli Á., Nádházi S.
Csere: Hancz J.
⚽️ Gólszerzők: Kuti Levente (3), Nádházi Sándor, Hajagos Péter és Márkus Szabolcs.
👇
💬 „Gratulálok a csapatnak, a srácok szervezetten, a taktikai utasításokat maximálisan betartva, fegyelmezetten futballoztak. A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, de a kezdeti zavar után kézbe vettük az irányítást, domináltuk a meccset. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből egyet értékesítettünk is. A szünet után a helyzeteinket sikerült gólra váltanunk, és ki tudtuk alakítani a többgólos különbséget. Sokat tudtuk birtokolni a labdát, nagyon jól futballozott a csapat.”
Kungl Vilmos edző
🟢 Újpest FC – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 4:1
2022.03.19. szombat, 19:00 Újpest Labdarúgó Sportcentrum
Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Zábrák Z., Vida M., Varga Botond, Szlávik P. – Dalnoki M., Varga Bence, Turi A. – Tari P.
Cserék: Kihári K., Pancza Z., Váradi Zs.
⚽️ Gólszerző: Váradi Zsigmond.
👇
💬 „Remek iramú mérkőzésen a helyzeteit jól kihasználó hazai csapat ellen szenvedtünk vereséget. Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat bátran támadott. A lilák egy távoli szabadrúgás után szerezték meg a vezetést az első negyedben. A második negyedben rákapcsoltunk és sikerült a hazai kapu elé többször is kerülni, de döntő pillanatokban rendre hibáztunk. Egy jogos büntető után sikerült kiegyenlíteni, majd egy gyors újpesti ellentámadás után ismét a hazai csapat jutott előnyhöz. A harmadik játékrészben is jól játszottunk, de a helyzeteink ismét kimaradtak, majd egy véleményes büntető után az Újpest már két góllal vezetett. Az utolsó játékrészben már mindkét csapat sok hibával játszott, helyzetek akadtak mindkét oldalon, amiből egyszer a hazai csapat betalált, így kialakítva a 4:1-es végeredményt. A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy két, 2011-es születésű játékos is bemutatkozott az U13-as korosztályú csapatunkban.”
Kóródi Ferenc edző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net