Bajnoki eredményeink az elmúlt játékhétről (2022.03.21-27.) ⚽️🟢

Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, vereséget szenvedett felnőtt csapatunk ⤵️

🟢 Viadukt SE – VSK Tököl 0:1
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés
2022.03.27. vasárnap, 15:30 Iharosi sportpálya
👇
💬 „A mai napon a játékunkból csak a gól hiányzott, de az nagyon. Jól játszottunk, sok helyzetet kidolgoztunk, de sorra ki is hagytuk őket, így sajnos egy hosszabbításban kapott találattal vereséget szenvedtünk. Csak saját magunkat okolhatjuk az elvesztett pontokért, kár érte.
Remélem jövő héten javítunk!”
Lipők András vezetőedző
Utánpótlás korosztályaink találkozói ⤵️
🟢 Badacsonytomaji SE – Viadukt SE U-19 bajnoki mérkőzés 2:4
2022.03.26. szombat, 12:00 Tapolca Városi Sporttelep
Kezdő összeállítás: Pál M. – Benke B., Taferner D., Pál B., Horváth D. – Ullmann G., Ullmann Á., Haynes Á. – Cserei H., Hajagos M., Homoki A.
🔁 Cserék: Melega B., Papp B., Sipos B.
⚽️ Gólszerzők: Hajagos Márk (2), Cserei Hunor és Haynes Áron.
👇
💬 „Gratulálok és köszönöm annak a maréknyi játékosnak, aki most már hónapok óta küzd ezért a csapatért és betegen, sérülten is vállalja a játékot, hogy hétről hétre ki tudjunk állni a bajnokságban!”
Sabján István edző
🟢 Viadukt SE – Pilisvörösvári UFC II. U-16 bajnoki mérkőzés 3:9
2022.03.24. csütörtök, 16:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Petrovszki A. – Palotai M., Somogyi Cs., Csernák B., Zsáki D., Lelkes-Sághy B. – Erőss V., Ráth M., Kaba L. – Nagy B., Horányi Zs.
🔁 Csere: Kis Cs.
⚽️ Gólszerzők: Horányi Zsombor, Erőss Vajk és Lelkes-Sághy Bendegúz.
👇
💬 „Tavaszi első meccsét játszotta csapatunk, nehezen indult a felkészülés, alig pár fővel edzettünk az elején, aztán hétről hétre egyre jobban egyenesedtünk ki. A kezdőből több játékosnak is ez volt az első nagypályás mérkőzése, külön öröm számomra, hogy más korosztályból nem kellett játékosokat kérni, hogy ki tudjunk állni a mérkőzésre.
5-3-2-es felállásban álltunk fel, tudva, hogy az ellenfél támadói gyorsak, mivel játszottunk ellenük már az alapszakaszban (azon a mérkőzésen 5:2-re nyert a Pilisvörösvár).
Jól kezdtük a mérkőzést, sikerült megszerezni a vezetést, azonban nem tudtuk megállítani a pilisi támadókat, és gyorsan megfordították a mérkőzést, amit a végén meg is nyertek.
Ami szembetűnő volt a két csapat között, hogy a Pilisiek keményebben, agresszívabban játszottak, szinte az összes párharcot megnyerték.
A fiúk akartak futballozni, végig küzdötték a mérkőzést, helyenként szépen játszva. Jövő héten Pilisszántóra megy csapatunk, bízunk a javításban.”
Miskei Milán edző
🟢 Lurkó UFC – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 3:2
2022.03.27. vasárnap, 12:00 Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep
Kezdő összeállítás: Marosi B. – Kanter B., Fodor T., Balázs Benedek, Incze G. – Balázs Bende, Szarka D., Oláh K. – Páva M., Borzók A., Farkas P.
🔁 Cserék: Kocsis Zs., Lengyel M., Morvai G.
⚽️ Gólszerzők: Fodor Tamás és Borzók András.
👇
💬 „Hiányérzettel távozunk Szombathelyről, nagyon jól kezdtük a mérkőzést, kétgólos előnyünk viszont 1 gólos hátránnyá alakult már az első félidőben. Ugyan az első félidőt nem mi domináltuk, mégis mondhatni szerencsétlen gólok hozták a fordítást. A második félidőben több lehetőséget is sikerült kialakítanunk, egy pici plusz hiányzott talán csak ahhoz, hogy gólt is tudjunk szerezni. Ez ma nem volt, 3:2-es vereséggel távoztunk és értékes tapasztalatokkal.”
Tajti András edző
🟢 Balatonfüredi USC – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 2:1
2022.03.24. csütörtök, 17:00 Balatonfüredi FC Sporttelep
Kezdő összeállítás: Major T. – Kuti L., Hajagos P., Bangó-Fi K., Márkus Sz. – Petróczi D., Ferkócza B., Szlávik B. – Lengyel M., Molnár K., Nádházi S.
🔁 Cserék: Geréd-Király I., Grozli Á., Hancz J., Oszlár Zs.
⚽️ Gólszerző: Grozli Áron.
👇
💬 „Nagyon jó tempójú összecsapást játszott ma a csapat, egy jó erőkből álló Balatonfüredi alakulat ellen. A mérkőzés elején kissé idegesen, sok hibával játszottunk, nem találtuk a ritmusunkat, kapkodva építettük támadásainkat. Többet birtokoltuk a labdát, próbáltuk irányítani a találkozót, de igazán helyzetekig nem jutottunk el. Ellenben a hazai csapat, akik egy szép támadás végén, és a félidő végén egy pontrúgás után 2 gólos vezetésre tettek szert. A félidőben sikerült rendezni a sorokat, és gyorsan szépítettünk. Az egyenlítő gólhoz is közel álltunk, de nem sikerült feltörni a nagyon szervezetten védekező füredi reteszt. Sajnos az utolsó 10 percben sokat állt a találkozó, nem igazán alakult ki folyamatos játék, bár a végén így is egyenlíthettünk volna. Büszke vagyok a fiúkra, akik meg tudtak újulni a második játékrészre és mindent megtettek a pontszerzés érdekében.”
Kungl Vilmos edző
🟢 Viadukt SE – Ikarus-Maroshegy U-14 bajnoki mérkőzés 8:0
2022.03.26. szombat, 12:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Major T. – Oszlár Zs., Hajagos P., Bangó-Fi K., Márkus Sz. – Petróczi D., Molnár K., Szlávik B. – Kuti L., Grozli Á., Nádházi S.
🔁 Cserék: Hancz J., Hertelendy G.
⚽️ Gólszerzők: Kuti Levente (3), Nádházi Sándor (2), Hancz Jakab, Hertelendy Gergő és Szlávik Balázs.
👇
💬 „Gólgazdag mérkőzést hozott az U14 hétvégi találkozója. Jól kezdtük a mérkőzést, már a 2. percben sikerült az első találatot megszereznünk, az elejétől dominálni tudtunk. Nagyon jó hozzáállással játszották végig a srácok a mérkőzést, 8 gólig jutott a csapat, kapott gól nélkül.”
Tajti András edző
🟢 KISE – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 3:3
2022.03.27. vasárnap, 13:00 Varga Zoltán Sporttelep
Kezdő összeállítás: Gárel D. – Váradi Zs., Vida M., Varga Botond, Zábrák Z. – Dalnoki M., Varga Bence, Turi A. – Kihári K.
🔁 Cserék: Farkas Zs., Kozma N., Németh Sz., Tari P.


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net