Régiós tornának adtunk otthont ⚽️🟢

Április 9-én, szombaton hazai pályán folytatódott a Bozsik-program U11-es korosztályunknak, a sorozat 4. állomása ugyanis a Forrás Sportközpontban került megrendezésre.
Nyolc egyesület összesen 90 gyerekkel vett részt a tornán, két darab 4-es csoportban zajlottak a mérkőzések, melyek végeztével mindenki megkapta a jól megérdemelt müzli szeletét, sőt egy-egy fiatal az edzők javaslatára kiemelkedő teljesítményéért oklevélben és csokiban is részesült 🥳🍫
Farkas Arnold tanítványai a Mészöly Focisuli, az Újpest FC és a Budai FC társaságában vágtak neki a fordulónak, utánpótlás edzőnk értékelésében számolt be a gyerekek szerepléséről:
👇
💬 „Nagyon rossz időjárási körülmények között is megrendezésre került a negyedik Régiós torna, ahol összességében pozitív volt az összkép. Az első meccsen nem sikerült a tanultakat átültetni meccs szituációba, a második, illetve a harmadik találkozóra viszont nagyon jó szemlélettel futottunk ki a pályára. Sok labdát szereztünk, összjátékban, és egyéni játékban is ellenfeleink fölé kerekedtünk. Köszönöm a szülőknek, hogy ilyen esős időben is támogatták a srácok sportolását!”

Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net