Eredményeink az előző játékhétről (2022.04.25-05.01.) ⚽️🟢

Összeállításunkban ezúttal is labdarúgóink legutóbbi találkozóit vettük górcső alá.
Három ponttal távoztunk Nagykátáról ⤵️
🟢 Nagykáta SE – Viadukt SE 0:1 (0:1)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. forduló
2022.04.30. szombat, 16:30 Nagykáta Városi Sporttelep
⚽️ Gólszerző: Varga-Sebestyén Benjámin.
👇
💬 „A hirtelen nagy meleg rányomta bélyegét a mérkőzésre, mindkét csapat elég fáradtan, enerváltan futballozott. Szerencsére Varga-Sebinek megint elsült a lába, amivel megszereztük a vezetést az első félidőben. A másodikban már valamivel jobban ment, de a helyzeteinket nem sikerült értékesíteni, ezért izgulnunk kellett a végéig. A védelmünk jól állt a lábán, ezért lehoztuk 1:0-val. Öröm számomra, hogy a második mérkőzést hoztuk le kapott gól nélkül, ezért szerintem egy kis szerencsével elhoztuk a három pontot egy erős ellenféltől.”
Lipők András vezetőedző
Utánpótlás mérkőzéseink ⤵️
🟢 Viadukt SE – Király SE U-15 bajnoki mérkőzés 2:4
2022.04.30. szombat, 12:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Marosi B. – Incze G., Balázs Benedek, Fodor T., Nagy S. – Farkas P., Oláh K., Kocsis Zs. – Szarka D., Balázs Bende, Páva M.
🔁 Cserék: Borzók A., Kanter B., Morvai G., Pete Zs.
⚽️ Gólszerzők: Páva Márton és Szarka Domonkos.
👇
💬 „Dominálni tudtunk a mérkőzés alatt, sajnos nem gólokkal. Sok kialakított helyzetünk volt az első félidőben, több gólt érdemelt volna, gólt azonban csak az ellenfelünkkel sikerült rúgatnunk. Minden hibánkat góllal büntették, szerencsétlenül alakult az első félidő, pedig nagyon kompakt volt a csapat, ami a mezőnymunkát illeti. Érdemként viszont meg kell említeni, hogy amilyen nehéz egy ilyen félidőt végig élni a pályán, annyira nagy tartás van a csapatban. Nem volt megzuhanás, 2 góllal kezdtük a második félidőt, és több lehetőséget is kialakítottunk, hogy ezt gyarapítsuk. 2:4 lett a végeredmény, jövő héten a bajnoki címért küzdő Gyirmóthoz látogatunk.”
Tajti András utánpótlás edző
🟢 Viadukt SE – REAC Sportiskola SE U-13 bajnoki mérkőzés 6:6
2022.04.30. szombat, 10:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Gárel D. – Szlávik P., Dalnoki M., Varga Botond, Vida M. – Turi A., Pancza Z., Varga Bence – Kihári K.
🔁 Cserék: Kozma N., Tari P., Váradi Zs., Zábrák Z.
⚽️ Gólszerzők: Varga Bence (2), Váradi Zsigmond (2), Kihári Kende és Pancza Zalán.
👇
💬 „Ezen a napon sajnos a védekezésünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Egyéni hibák is kellettek, hogy ellenfelünk hat gólt tudott rúgni. Támadójátékunk pedig az első két negyedben akadozott, kevés helyzetet tudtunk kidolgozni. Az utolsó két játékrészben, sorra tudtunk kidolgozni helyzeteket, aminek négy rúgott gól lett az eredménye. Végig vezetett a vendégcsapat, de mindig visszajöttünk a mérkőzésbe. Dicséret illeti a csapatot a bátor játékáért.”
Kóródi Ferenc utánpótlás edző
🟢 Viadukt SE II. – Fogócska SE U-13 megyei bajnoki mérkőzés 3:0
2022.05.01. vasárnap, 10:00 Iharosi sportpálya
⚽️ Gólszerzők: Tari Pongrác (2) és Hegedűs Bálint Áron.
👇
💬 „Már a mérkőzés elején lehetett érezni, hogy ez egy szép nap lesz, nagyon jó hangulat uralkodott az öltözőben, várták a gyerekek a mérkőzést. Benivel azt kértük a gyerekektől, hogy ha virágot nem is, de egy szép győzelmet vigyenek haza Anyák napja alkalmából minden Anyukának.
A szezon eddigi legjobb mérkőzését játszotta a csapat, sok olyan dolgot láttunk, amit edzéseken gyakoroltunk, gondolok itt a labdakihozatalokra, ellenfél térfelén történő labdaszerzésre, kemény, de sportszerű játékra.
Sokáig nem hozott gólt a mérkőzés, az utolsó negyedig kellett várni, előtte sok lehetőséget alakított ki a csapat, viszont az ellenfél kapusa remek napot fogott ki, hatalmas védései voltak, illetve a kapufáról is mindig kifelé pattant a labda, nehezen tudtunk betalálni. A vezető gól megszerzése után nagyon örültek a gyerekek, fel is szabadult a játékuk, miután sikerült még két szép gólt szerezni.
Nagyot küzdöttek, igazi férfimunka volt, megérdemelték a győzelmet, nagyon büszkék vagyunk rájuk!”
Lesták Benedek-Miskei Milán edzőpáros
Utolsó mérkőzéseiket játszották U10-11-es fiataljaink a Kölyökligában ⤵️
🟢 Ikarus BSE – Viadukt SE U-11 Kölyökliga mérkőzés 3:7
2022.05.01. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum
Kezdő összeállítás: Csizmadia L. – Váradi A., Korbuly M. – Kiss Zs., Hanczwikl Z., Csillag D. – Gidai N.
🔁 Csere: Győri D.
⚽️ Gólszerzők: Csillag Dominik (3), Kiss Zsigmond (2), Gidai Nándor és Hanczwikl Zente.
👇
💬 „Utolsó Kölyökliga fordulónkat is abszolváltuk, ezúttal egy mérkőzésünk volt csak. Kezdetben lassúak voltunk, és sok volt a hiba, ezután hamar belelendültünk, és ellenfelünk fölé nőttünk. Nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, amire lehet a későbbiekben alapozni.”
Farkas Arnold utánpótlás edző
🟢 Vác VLSE – Viadukt SE U-10 Kölyökliga mérkőzés 1:5
2022.05.01. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum
Kezdő összeállítás: Ehmann M. – Simányi Á., Király U., Kovács M. – Pordány L. – Kozák M., Pordány Á.
👇
💬 „Idén talán a legjobb mérkőzésünket játszottuk. A fiúk rendkívül fegyelmezetten játszottak, a taktikai kéréseket betartva védekeztek, a kért labdakihozatallal építették fel támadásaikat és gólokat szereztek. Gratulálok a győzelemhez!”
Horváth Ádám utánpótlás edző
Edzőmeccset játszottak U9-eseink ⤵️
🟢 Budakeszi LA – Viadukt SE U-9 felkészülési mérkőzés 9:4
2022.05.01. vasárnap, Budakeszi sporttelep
Kezdő összeállítás: Szopkó D. – Stelczer M., Litschauer N. – Pásztor B., Pordány Á.
⚽️ Gólszerzők: Litschauer Noel (2) és Pásztor Barnabás (2).
👇
💬 „Május első napján a Budakeszi csapatához látogattunk egy edzőmeccsre. Jó meccset játszottunk velük, azonban a helyzeteket nem sikerült olyan magas százalékban értékesítenünk, mint ahogy azt eddig tettük. Gratulálok a srácoknak, nagyot küzdöttek az óriási hőségben. Hajrá, VIDOK!”
Zachán András utánpótlás edző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net