Eredményeink az előző játékhétről (2022.05.02-08.) ⚽️🟢

Legutóbbi bajnoki mérkőzéseink összeállítása.
Tíz emberrel is itthon tartottuk a három pontot ⤵️
🟢 Viadukt SE – Veresegyház VSK 3:2 (2:0)
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. forduló
2022.05.07. szombat, 16:30 Iharosi sportpálya
⚽️ Gólszerzők: Varga-Sebestyén Benjámin, Pongrácz Péter és Tóth Richárd.
👇
💬 „Jól kezdtük a mérkőzést a mi akaratunk érvényesült, és hamar kétgólos előnybe kerültünk.
A 38. percben szerintem egy véleményes kiállítással létszám hátrányba kerültünk és egy új meccs kezdődött. A szünetben megbeszéltük, hogy ha csak védekezünk, nem tudjuk megnyerni a találkozót, ezért nem adjuk fel a támadó játékunkat. Sikerült is megszerezni a harmadik találatunkat egy formás támadás végén. Ezután a vendégcsapat próbált nagy nyomás alá helyezni minket és a vége felé sikerült is két gólt szereznie, amivel izgalmassá tette a végjátékot. Több gól nem született, ezért szerintem megérdemelt győzelmet arattunk, főleg, hogy majdnem 60 percet emberhátrányban fociztunk. Gratulálok a csapatnak!”
Lipők András vezetőedző
Utánpótlás találkozóink ⤵️
🟢 Goldball ’94 FC SE – Viadukt SE U-19 bajnoki mérkőzés 0:2 (0:1)
2022.05.08. vasárnap, 12:00 Goldball Park
Kezdő összeállítás: Terjék Á. – Oszter H., Vida M., Sipos B., Taferner D. – Ullmann G., Ullmann Á., Haynes-Varga Á. – Melega B., Hajagos M., Horváth B.
🔁 Cserék: Mészáros B., Papp B.
⚽️ Gólszerzők: Haynes-Varga Áron és Taferner Dominik.
👇
💬 „Kötelező győzelmet arattunk, egy kellemetlen ellenféllel szemben! Kulturált, tudatos játékot játszottunk, amit jó volt látni a pálya széléről. Gratulálunk a csapatnak!”
Sabján István utánpótlás edző
🟢 Viadukt SE – 1908 SZAC Budapest U-17 bajnoki mérkőzés 4:2 (1:2)
2022.05.04. szerda, 17:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Marosi Bence – Oszter H., Vida M., Sipos B., Benke B. – Horváth B., Kis-Pál D., Balás B. – Pallós B., Kronn E., Cserei H.
🔁 Cserék: Marosi Balázs, Nánási D., Papp B., Sipőcz T.
⚽️ Gólszerzők: Cserei Hunor, Oszter Horka, Sipos Bence és Sipőcz Tamás.
👇
💬 „A bajnokság egyik legjobb csapatát sikerült legyőznünk, ráadásul 0:2-ről fordítva! Tudtuk, hogy előbb vagy utóbb valaki beleszalad a “késünkbe”!”
Sabján István utánpótlás edző
🟢 Gyirmót SE Győr – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 2:1 (1:0)
2022.05.07. szombat, 12:00 ALCUFER Stadion
Kezdő összeállítás: Marosi B. – Pete Zs., Fodor T., Balázs Benedek, Incze G. – Farkas P., Kocsis Zs., Oláh K. – Szarka D., Borzók A., Páva M.
🔁 Cserék: Balázs Bende, Morvai G., Nagy S.
⚽️ Gólszerző: Kocsis Zsombor.
👇
💬 „Győrbe utazott a csapat a hétvégén. A Gyirmóti stadion mellett lejátszott mérkőzés első félidejében a hazai csapat dominálta a találkozót. A bajnokság megnyerésére is esélyes Gyirmóti csapat nem igazán találta rajtunk a fogást. Kompakt volt az egész csapat.
Amikor nálunk volt a labda igyekeztünk a támadásainkat gyorsan végig vinni, amikből többször a kapu elé értünk. A félidő végén egy tengelyben eladott labda után, szép támadást vezettek a hazaiak, így előnnyel mehettek a szünetre. A második játékrészben többet kezdeményeztünk, ügyesen szövögettük támadásainkat, a kapura is veszélyesek voltunk. Ennek eredményeképp sikerült egyenlítenünk. Nagyon izgalmas és jó iramú mérkőzésen végül a Gyirmót örülhetett a 3 pontnak. Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, nem adták fel egy pillanatra se, és sikerült megszorongatnunk a bajnokság egyik legjobb csapatát!”
Kungl Vilmos utánpótlás edző
🟢 Érdi VSE – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 1:2 (1:1)
2022.05.05. csütörtök, 18:00 Érdi Sporttelep
Kezdő összeállítás: Major T. – Oszlár Zs., Hertelendy G., Hajagos P., Márkus Sz. – Petróczi D., Lengyel M., Molnár K. – Kuti L., Hancz J., Nádházi S.
🔁 Cserék: Bangó-Fi K., Ferkócza B., Geréd-Király I., Grozli Á.
⚽️ Gólszerző: Kuti Levente (2).
🟢 Viadukt SE – Diósdi TC U-14 bajnoki mérkőzés 2:4 (0:1)
2022.05.07. szombat, 10:00 Iharosi sportpálya
Kezdő összeállítás: Major T. – Kuti L., Hertelendy G., Hajagos P., Márkus Sz. – Bangó-Fi K., Lengyel M., Molnár K. – Petróczi D., Ferkócza B., Oszlár Zs.
🔁 Cserék: Geréd-Király I., Grozli Á., Hancz J., Szlávik B.
⚽️ Gólszerzők: Hertelendy Gergő és Hajagos Péter.
👇
💬 „Két mérkőzésünk is volt a héten, csütörtökön az Érd otthonába utaztunk, míg szombaton a Diósdot fogadtuk az Iharosban. Az őszi döntetlen után ezúttal sikert hozott az Érd elleni találkozó. Nagyon kiegyensúlyozott volt a csapat, dominálni tudtuk a mérkőzést.
Hátul időnként voltak bizonytalanságok, ezzel okoztunk izgalmas pillanatokat, hátrányból kellett fordítanunk, de nem inogott meg a csapat játéka egy pillanatig sem.
2:1-es végeredménnyel hoztuk el a 3 pontot. A hétvégi Diósd elleni találkozó nagyon küzdelmes mérkőzést hozott. Az első félidőben pontrúgásból vezetést szerzett ellenfelünk, a másodikban többet kockáztattunk. Bár sikerült egyenlítenünk, sajnos volt egy periódus, ami szerencsétlenül alakult a számunkra, így 3 gólos hátrányba kerültünk. Szépíteni sikerült ugyan, de 2 gólnál tovább nem jutottunk. Végig izgalmas tudott lenni a találkozó, hosszú héten van túl a csapat.”
Tajti András utánpótlás edző
🟢 Dorogi FC – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 1:1 (1:0)
2022.05.07. szombat, 10:00 Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum
Kezdő összeállítás: Gárel D. – Kozma N., Varga Botond, Vida M., Kihári K. – Turi A., Farkas Zs., Pancza Z. – Varga Bence
🔁 Cserék: Kóródi Z., Németh Sz., Szlávik P., Váradi Zs.
⚽️ Gólszerző: Kóródi Zalán.
👇
💬 „Kissé tompán kezdtük a mérkőzést. A hazai csapat aktívabb volt, majd kissé váratlanul megszerezték a vezetést egy les góllal. A következő negyedekben viszont elkezdtünk játszani, védekezésre kényszerítettük a jó erőkből álló dorogi csapatot. A hazaiak kapusa szenzációs napot fogott ki, igaz néha mi is naggyá tettük a kihagyhatatlannak tűnő helyzetek elpuskázása miatt. Majd az utolsó játékrészben sikerült egyenlíteni egy szép támadás után. A hátralévő játékidőben többször is volt lehetőségünk gólokat szerezni, de sajnos minden lehetőségünk kimaradt. Dicséret illeti a srácokat, mert a bekapott gól után nagy nyomás alá tudták helyezni a hazai csapatot a mérkőzés végéig.”
Kóródi Ferenc utánpótlás edző


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net