Sűrű, de eredményes 4 napon vagyunk túl 🙂

Csütörtökön megrendeztük a Tavaszi Kölyök Kupa második fordulóját, melyen egy iskolai, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Altalanos Iskola csapata mérte össze tudását, két egyesületi csapatunkkal, és az u8-10es korosztályban egymással, csapatban versengtek tanítványainknak.

Pénteken a pályánkon rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség, az U14/16-os korosztály regionális fordulójának rudugras versenyszamat, melyen 4 fiú és 5 lány tanitvanyun vett részt.

1 arany, 1 ezüst, 1 bronzérem született a lányoknál, és Papp Sarolta végre a 312-es egyéni csúcsot is összehozta.
Szombaton egy bronzunk lett Bagyinszki Simon 80m-es futásának köszönhetően. Ezen a napon távolugrásban, és 80m-en, valamint súlylokesben szerepeltek a gyerekek. Ez utóbbiban Lebics Laura 4.helyen végzett az U14-es lányok mezőnyében.

Vasárnap a 80m gátfutásé, a tavolugrasé és a fiú magasugrásé volt a főszerep.
U14-es korosztályban Lasztamery Anna második helyen futott be a célba, majd ezt megfejelte egy óriási távolugrás egyéni csúccsal (544cm), mellyel egy aranyat is begyűjtött. Papp Sarolta is növelte ermeinek számát, mert a rudugras ezüst után, egy távolugrás bronzot is szerzett.
A fiúknál ezen a napon Tölgyesi Ábel remekelt, aki az U14-es korosztály magasugró mezőnyét utasította maga mögé, szenzációs, 160 cm-es egyéni csúcsával, amely igen tiszteletreméltó a 11.5 éves korát tekintve.
Örömteli volt látni a gyerekek szereplését és sikerét, de leginkább azt, hogy csapatként, együtt segítették, támogatták egymást.
Szeretettel gratulálunk Bartha Kincsőnek, Horváth-Dömöcsök Annának, Kerényi Katinak, Vanpée Jasmine-nak, Szloszjár Lillának, Csikós Eriknek, Márki Félixnek, Farkas Bertalannak, Mehringer Mártonnak, Regős Ábelnek!

Sűrű, de eredményes 4 napon vagyunk túl 🙂

Csütörtökön megrendeztük a Tavaszi Kölyök Kupa második fordulóját, melyen…

Közzétette: Viadukt Atlétika Biatorbágy – 2022. május 22., vasárnap


Megosztás:

Továbbiak

Készítette és karbantartja a weboldal.net